Hırsızlık önlemi! Raflardaki RAM’ler sistemlerden kaldırılıyor!

Yapay zekâ ne hâle getirdi piyasayı.
Eskiden Mining furyası yüzünden ekran kartı bulamıyorduk, şimdi RAM bulamıyoruz iki olay da tam kendime yeni PC toplayacağım zaman oldu

Acaba bu RAM, SSD fiyatları daha ne kadar değişken olur böyle? Tahmini soru ama düşünceniz nedir?

Bir düzene girer mi fiyatlar çünkü yapay zeka çok gelişti ya o yüzden soruyorum.

Mining zamaninda denildiği gibi ekran kartı bulamıyorduk ama o yonetilebilecem birseydi kar oranları düşürülünce sistemlerin fişini çektiler.
Ama AI icin bu zor AI ne kadar pahalı olursa olsun büyük şirketler ve kurum kuruluşlar altyapilarini hazirladilar.
Amazan geçen gun 16.000 işçisini işten çıkarttı çünkü onlar yerine AI entegre edilmiş.

Acaba bu RAM, SSD fiyatları daha ne kadar değişken olur böyle? Tahmini soru ama düşünceniz nedir?

Bir düzene girer mi fiyatlar çünkü yapay zeka çok gelişti ya o yüzden soruyorum.
Selamlar, elbette bir düzene girecektir fakat bu yakın bir zamanda olacak gibi görünmüyor. Bir süre daha bu şekilde devam edecek maalesef.

Off ya bende MediaMarkt'ı soymaya gidicektim. Şaka bir yana daha çok şey duyarız böyle.

Zamanında mining olaylarından ekran kartı fiyatları da uçmuştu. İllaki bu da düzelir ama o zamanda başka sorun ortaya çıkar. Uygunken RAM dışında diğer parçaları dizmek lazım şimdiden.

Bana göre en az 2-3 yılı var. Ayrıca ekran kartları da eski çip krizindeki gibi karaborsaya düşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…