Superlight shape arayan biri için o zaman MCHOSE A7 Ultra, A9 plusa göre daha ideal doğru mudur?

Bende ikisi de var hocam A9 Plus da A7 Ultra da.

IMG-20251114-WA0018.webp

Fakat A7 Switch ve kullanım olarak daha güzel geliyor A9 Plus ilk geldiğinde çalışmamıştı sorunu kendim hallettim benim PC de sorun vardı.

Bende ikisi de var hocam A9 Plus da A7 Ultra da.

Eki Görüntüle 205163

Fakat A7 Switch ve kullanım olarak daha güzel geliyor A9 Plus ilk geldiğinde çalışmamıştı sorunu kendim hallettim benim PC de sorun vardı.
hocam tam aradığım kişisiniz. A9 plusta bir sensör veya takılma sorunu yaşadınız mı? birinin switchi optik birinin mekanik, aşırı mı hissediliyor bu? ve en önemli soru, arada 1000 tl fark. a7 ultra %35 daha pahalı. sınırlı bütçede bu farka gerçekten değer mi?

Hocam tam aradığım kişisiniz. A9 Plus'ta bir sensör veya takılma sorunu yaşadınız mı? Birinin Switch'i optik birinin mekanik, aşırı mı hissediliyor bu? Ve en önemli soru, arada 1.000 TL fark. A7 Ultra %35 daha pahalı. Sınırlı bütçede bu farka gerçekten değer mi?

A9 Plus da şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım hocam sadece switchleri biraz sesli ve sert A7 Ultra ya göre o konuda A7 Ultra daha iyi malzeme kalitesi ikisi de neredeyse aynı A9 Plus da beni çok cezbeden şeylerden biri neredeyse G PRO X shape olması ve 800 mAh bataryası olması aradaki fark az değil evet Switch'ler arasında hissiyat harici fark yok aradaki farka değer mi diye soracak olursan bana kalırsa sınırlı bütçede değmez.

A9 Plus da şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım hocam sadece switchleri biraz sesli ve sert A7 Ultra ya göre o konuda A7 Ultra daha iyi malzeme kalitesi ikisi de neredeyse aynı A9 Plus da beni çok cezbeden şeylerden biri neredeyse G PRO X shape olması ve 800 mAh bataryası olması aradaki fark az değil evet Switch'ler arasında hissiyat harici fark yok aradaki farka değer mi diye soracak olursan bana kalırsa sınırlı bütçede değmez.
a7 ultra da neredeyse aynı değil miydi g pro x ile