wallywestr
Uzman
Günlük kullanımda herhangi bir sorun yaratır mı? Takılma vs. gibi kronik problemleri var mıdır?
Günlük kullanımda herhangi bir sorun yaratır mı? Takılma vs. gibi kronik problemleri var mıdır?
Peki Realtek MCU mu tercih ederdiniz yoksa NearLink mi?Başlarda çok takılma donma algılamama gibi şikayetler vardı fakat güncelleme ile düzeltildi.
Realtek.Peki Realtek MCU mu tercih ederdiniz yoksa NearLink mi?
Peki Realtek mcu mu tercih ederdiniz yoksa nearlink mi?
superlight shape arayan biri için o zaman mchose a7 ultra, a9 plusa göre daha ideal doğru mudur
Superlight shape arayan biri için o zaman MCHOSE A7 Ultra, A9 plusa göre daha ideal doğru mudur?
hocam tam aradığım kişisiniz. A9 plusta bir sensör veya takılma sorunu yaşadınız mı? birinin switchi optik birinin mekanik, aşırı mı hissediliyor bu? ve en önemli soru, arada 1000 tl fark. a7 ultra %35 daha pahalı. sınırlı bütçede bu farka gerçekten değer mi?Bende ikisi de var hocam A9 Plus da A7 Ultra da.
Eki Görüntüle 205163
Fakat A7 Switch ve kullanım olarak daha güzel geliyor A9 Plus ilk geldiğinde çalışmamıştı sorunu kendim hallettim benim PC de sorun vardı.
Hocam tam aradığım kişisiniz. A9 Plus'ta bir sensör veya takılma sorunu yaşadınız mı? Birinin Switch'i optik birinin mekanik, aşırı mı hissediliyor bu? Ve en önemli soru, arada 1.000 TL fark. A7 Ultra %35 daha pahalı. Sınırlı bütçede bu farka gerçekten değer mi?
a7 ultra da neredeyse aynı değil miydi g pro x ileA9 Plus da şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım hocam sadece switchleri biraz sesli ve sert A7 Ultra ya göre o konuda A7 Ultra daha iyi malzeme kalitesi ikisi de neredeyse aynı A9 Plus da beni çok cezbeden şeylerden biri neredeyse G PRO X shape olması ve 800 mAh bataryası olması aradaki fark az değil evet Switch'ler arasında hissiyat harici fark yok aradaki farka değer mi diye soracak olursan bana kalırsa sınırlı bütçede değmez.