Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
1.5 dolar olduğuna göre sadece VR ile oynanıyor değil mi?

1719959946942.webp

Çözüm
Hocam, artık benim anlamamda sorun olduğunu düşünüyorum sanırım ve tekrar soruyorum, emin olmak için bu 1.5 dolarlık paketi alınca 2022 versiyon Hitman'i oynayabiliyor muyum? Sizin dediğinizden tam anlamasam da eski oyunlar içeriyor dediniz, doğru mu anladım?
Özetleyeyim;

Bu paketi alırsanız 3 oyuna birden sahip olacaksınız, (Hitman 1-2-3) yani sorunuzun cevabı evet. Fakat bu paketin ismi World of Assassination. Fakat bu pakete DLC'ler, yani ek görevler dahil değil. Full sürüm için Deluxe Edition satın alın.

Ayrıyeten birde Part One var, o ayrı satılıyor. Onda da Conor McGregor muhabbeti falan var, 6 bölümden oluşuyor.

Ayrıca, bu oyunlar PC destekliyor.
1.5 dolar olduğuna göre sadece VR ile oynanıyor değil mi?

Eki Görüntüle 61855

Bu part 1 olan %99 ihtimal Hitman 2016 kısmı ve Epic Games bunu ücretsiz vermişti, sende de vardır aldıysan. Hitman 1 2 3 yerine artık hepsi bir çatı altında toplanıp Hitman World of Assassination oldu ve ilk bölüm ilk oyun, ikinci bölüm ikinci oyun şeklinde derlendi.

Bu part 1 olan %99 ihtimal Hitman 2016 kısmı ve Epic Games bunu ücretsiz vermişti, sende de vardır aldıysan. Hitman 1 2 3 yerine artık hepsi bir çatı altında toplanıp Hitman world of Assassination oldu ve ilk bölüm ilk oyun, ikinci bölüm ikinci oyun şeklinde derlendi.

Alınır mı? Ne oynuyorum alırsam.

Alınır mı? Ne oynuyorum alırsam.
Zaten sadece VR destekli olsa yanında "Sadece VR" yazıyor, gördüğün gibi Windows imgesi de mevcut.
Screenshot_20240703_110015_Chrome.webp

Oyun alınır bu arada. Çok aman aman şeyler beklemene gerek yok fakat fiyatı da gayet makul. Kendi kurallarına göre oynayabileceğin, rogue-like unsurlar ile stratejiyi birleştirebileceğin, çeşitliliği güzel bir gizlilik, suikast oyunu.

Zaten sadece VR destekli olsa yanında "sadece VR" yazıyor, gördüğün gibi Windows imgesi de mevcut.
Eki Görüntüle 61924

Oyun alınır bu arada. Çok aman aman şeyler beklemene gerek yok fakat fiyatı da gayet makul. Kendi kurallarına göre oynayabileceğin, Rogue-like unsurlar ile stratejiyi birleştirebileceğin, çeşitliliği güzel bir gizlilik, suikast oyunu.

Hitman'ı biliyorum ama demek istediğim, bu pakette hangi oyunları alıyoruz?

World of Assassination ayrı, 1, 2 ve 3. oyunları içeriyor. Assassination part One ise ayrı. 6 bölümden oluşuyor.

Hocam, artık benim anlamamda sorun olduğunu düşünüyorum sanırım ve tekrar soruyorum, emin olmak için bu 1.5 dolarlık paketi alınca 2022 versiyon Hitman'i oynayabiliyor muyum? Sizin dediğinizden tam anlamasam da eski oyunlar içeriyor dediniz, doğru mu anladım?

Özetleyeyim;

Bu paketi alırsanız 3 oyuna birden sahip olacaksınız, (Hitman 1-2-3) yani sorunuzun cevabı evet. Fakat bu paketin ismi World of Assassination. Fakat bu pakete DLC'ler, yani ek görevler dahil değil. Full sürüm için Deluxe Edition satın alın.

Ayrıyeten birde Part One var, o ayrı satılıyor. Onda da Conor McGregor muhabbeti falan var, 6 bölümden oluşuyor.

Çözüm
Özetleyeyim;

Bu paketi alırsanız 3 oyuna birden sahip olacaksınız, (Hitman 1-2-3) yani sorunuzun cevabı evet. Fakat bu paketin ismi world of Assassination. Fakat bu pakete DLC'ler, yani ek görevler dahil değil. Full sürüm için Deluxe Edition satın alın.

Ayrıyeten bir de part One var, o ayrı satılıyor. Onda da conor mcgregor muhabbeti falan var, 6 bölümden oluşuyor.

Çok teşekkürler.