- Makaleler
- 1
1.5 dolar olduğuna göre sadece VR ile oynanıyor değil mi?
Özetleyeyim;Hocam, artık benim anlamamda sorun olduğunu düşünüyorum sanırım ve tekrar soruyorum, emin olmak için bu 1.5 dolarlık paketi alınca 2022 versiyon Hitman'i oynayabiliyor muyum? Sizin dediğinizden tam anlamasam da eski oyunlar içeriyor dediniz, doğru mu anladım?
Rica ederim.
Galiba dediğiniz gibi değilmiş.
Galiba dediğiniz gibi değilmiş.
Açıklamaya bakarsanız 1.5 dolarlık pakette sadece 1. oyun var diyor.
tamam işte. Part One satın almayın diyor adam. Çünkü part One ayrı dedim ya zaten. 3 oyunu istiyorsanız world of Assassination alacaksınız, part One olmayan. Adam da öyle demiş.
1.5 dolarlık oyun part One. 3 oyun ise 12 dolar, Deluxe sürümü 20 dolar.
Açıklamaya bakarsanız 1.5 dolarlık pakette sadece 1. oyun var diyor.
Daha önce de dediğim gibi, Epic Games'in beleş verdiği Hitman 1 artık Hitman world of Assassinations part 1 oldu. 3 oyunu birden oynamak için ücretsiz olan demo world of Assassination indirip birkaç işlemle kilitler açılabiliyor fakat orijinal olarak oyuna sahip olmuş olmazsın. 1 buçuk dolarlık paketi alma, zaten Epic'ten aldıysan elinde var. Tam sürüm için Steam sayfasında aşağıda bundlelar var oradan tüm partları içeren bundle seçilmeli ve hatırladığım kadarıyla 12 veya 13 dolar civarı bir şeydi. Demodan kilit açma işlemleri için elin bu tür tersine mühendisliklere yatkın olmalı biraz yoksa çok uğraştırır, korsan olarak indirebilirsin fakat o zaman da sunucuya bağlanamazsın. Artık oyunun tüm olayı sunucuda bitiyor, farklı silahlardır zehirlerdir tüfeklerdir saklanma yerleridir hepsi XP kazanıp online sunucudan açılıyor. Korsan halini neredeyse demo gibi yapmışlar ki millet orijinalini alsın.