MrLegasov Uzman Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 29 Yer İzmir,Türkiye 20 Haziran 2024 #1 BIOS ayarlarında bulunan hızlı başlat tüm UEFI BIOS'larda bulunuyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 20 Haziran 2024 #2 Fast Boot diyorsunuz galiba, genel olarak çoğu anakartta bulunur. Legacy BIOS anakartımda bile var.
KS KS MrLegasov Uzman Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 29 Yer İzmir,Türkiye 20 Haziran 2024 #3 umut dedi: Fast Boot diyorsunuz galiba, genel olarak çoğu anakartta bulunur. Legacy BIOS anakartımda bile var. Genişletmek için tıkla... MSI A520M-A PRO anakartım var uefi seçili ama fast boot göremiyorum ayarlarda, yanlış biliyor olabilirim ama uefi biosların hepsinde olduğunu duymuştum
umut dedi: Fast Boot diyorsunuz galiba, genel olarak çoğu anakartta bulunur. Legacy BIOS anakartımda bile var. Genişletmek için tıkla... MSI A520M-A PRO anakartım var uefi seçili ama fast boot göremiyorum ayarlarda, yanlış biliyor olabilirim ama uefi biosların hepsinde olduğunu duymuştum
EFI Shell Yetkin Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 614 Çözümler 13 Beğeniler 445 Yer ÇANKAYA/ANKARA 21 Haziran 2024 #4 MrLegasov dedi: BIOS ayarlarında bulunan hızlı başlat tüm UEFI BIOS'larda bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, Sandy Bridge, Arrandale'lilerin Windows 7 ile gelenlerinin çoğunda yok. Lenovo V570, ASUS N53JF buna örnektir. umut dedi: Fast Boot diyorsunuz galiba, genel olarak çoğu anakartta bulunur. Legacy BIOS anakartımda bile var. Genişletmek için tıkla... Varsa Legacy değildir ya da UEFI Fast Boot ile ilgisi olmayan başka bir şey var demektir.
MrLegasov dedi: BIOS ayarlarında bulunan hızlı başlat tüm UEFI BIOS'larda bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, Sandy Bridge, Arrandale'lilerin Windows 7 ile gelenlerinin çoğunda yok. Lenovo V570, ASUS N53JF buna örnektir. umut dedi: Fast Boot diyorsunuz galiba, genel olarak çoğu anakartta bulunur. Legacy BIOS anakartımda bile var. Genişletmek için tıkla... Varsa Legacy değildir ya da UEFI Fast Boot ile ilgisi olmayan başka bir şey var demektir.
KS KS MrLegasov Uzman Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 29 Yer İzmir,Türkiye 21 Haziran 2024 #5 EFI Shell dedi: Hayır, Sandy Bridge, Arrandale'lilerin Windows 7 ile gelenlerinin çoğunda yok. Lenovo V570, ASUS N53JF buna örnektir. Genişletmek için tıkla... Şu an da merak ettiğim tek şey benim anakartım da var mı yok mu, yoksa da böyle bir anakartta olmaması saçma değil mi?
EFI Shell dedi: Hayır, Sandy Bridge, Arrandale'lilerin Windows 7 ile gelenlerinin çoğunda yok. Lenovo V570, ASUS N53JF buna örnektir. Genişletmek için tıkla... Şu an da merak ettiğim tek şey benim anakartım da var mı yok mu, yoksa da böyle bir anakartta olmaması saçma değil mi?
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 21 Haziran 2024 #6 2010 model anakartımda Fast Boot var.
KS KS MrLegasov Uzman Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 29 Yer İzmir,Türkiye 21 Haziran 2024 #7 845 dedi: 2010 model anakartımda Fast Boot var. Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım, işte var mı yok mu emin olamıyorum da, yoksa da çok saçma değil mi @Recep Baltaş Patron, bilirsen sen bilirsin bu sorunun cevabını, help
845 dedi: 2010 model anakartımda Fast Boot var. Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım, işte var mı yok mu emin olamıyorum da, yoksa da çok saçma değil mi @Recep Baltaş Patron, bilirsen sen bilirsin bu sorunun cevabını, help
EFI Shell Yetkin Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 614 Çözümler 13 Beğeniler 445 Yer ÇANKAYA/ANKARA 21 Haziran 2024 #8 MrLegasov dedi: Şu an da merak ettiğim tek şey benim anakartım da var mı yok mu, yoksa da böyle bir anakartta olmaması saçma değil mi? Genişletmek için tıkla... Var tabii ki de. Bütün sekmeleri kontrol edin.
MrLegasov dedi: Şu an da merak ettiğim tek şey benim anakartım da var mı yok mu, yoksa da böyle bir anakartta olmaması saçma değil mi? Genişletmek için tıkla... Var tabii ki de. Bütün sekmeleri kontrol edin.
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.046 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.331 21 Haziran 2024 #9 Diğer konunuzu görüp kullanma kılavuzuna bakmıştım. Adı anılmamış. İnternette de bazı anakartlarda olmadığını söyleyenler var. Hayat değiştirici bir şey değil. Son BIOS zamanını takıntı yapmayın.
Diğer konunuzu görüp kullanma kılavuzuna bakmıştım. Adı anılmamış. İnternette de bazı anakartlarda olmadığını söyleyenler var. Hayat değiştirici bir şey değil. Son BIOS zamanını takıntı yapmayın.
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 21 Haziran 2024 #10 MrLegasov dedi: Ben anlamadım, işte var mı yok mu emin olamıyorum da, yoksa da çok saçma değil mi @Recep Baltaş Patron, bilirsen sen bilirsin bu sorunun cevabını, help Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal vardır.
MrLegasov dedi: Ben anlamadım, işte var mı yok mu emin olamıyorum da, yoksa da çok saçma değil mi @Recep Baltaş Patron, bilirsen sen bilirsin bu sorunun cevabını, help Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal vardır.