MrLegasov
Uzman
BIOS ayarlarında bulunan hızlı başlat tüm UEFI BIOS'larda bulunuyor mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI A520M-A PRO anakartım var uefi seçili ama fast boot göremiyorum ayarlarda, yanlış biliyor olabilirim ama uefi biosların hepsinde olduğunu duymuştumFast Boot diyorsunuz galiba, genel olarak çoğu anakartta bulunur. Legacy BIOS anakartımda bile var.
Hayır, Sandy Bridge, Arrandale'lilerin Windows 7 ile gelenlerinin çoğunda yok. Lenovo V570, ASUS N53JF buna örnektir.BIOS ayarlarında bulunan hızlı başlat tüm UEFI BIOS'larda bulunuyor mu?
Varsa Legacy değildir ya da UEFI Fast Boot ile ilgisi olmayan başka bir şey var demektir.Fast Boot diyorsunuz galiba, genel olarak çoğu anakartta bulunur. Legacy BIOS anakartımda bile var.
Şu an da merak ettiğim tek şey benim anakartım da var mı yok mu, yoksa da böyle bir anakartta olmaması saçma değil mi?Hayır, Sandy Bridge, Arrandale'lilerin Windows 7 ile gelenlerinin çoğunda yok. Lenovo V570, ASUS N53JF buna örnektir.
Ben anlamadım, işte var mı yok mu emin olamıyorum da, yoksa da çok saçma değil mi
Var tabii ki de. Bütün sekmeleri kontrol edin.Şu an da merak ettiğim tek şey benim anakartım da var mı yok mu, yoksa da böyle bir anakartta olmaması saçma değil mi?
Büyük ihtimal vardır.Ben anlamadım, işte var mı yok mu emin olamıyorum da, yoksa da çok saçma değil mi
@Recep Baltaş Patron, bilirsen sen bilirsin bu sorunun cevabını, help