Koneko Toujou
Üstün
@Koneko Toujou, bu tarayıcıyı nasıl indireceğim? Nasıl açabilirim?
Ecosia browser olarak aratın. Direkt ecosia yazarsanız arama motoru çıkar.
@Koneko Toujou, bu tarayıcıyı nasıl indireceğim? Nasıl açabilirim?
İndirdim de Google'ın aynısı gibi. Sizde de öyle mi? Chromium tabanlı diye mi böyle?Ecosia browser olarak aratın. Direkt ecosia yazarsanız arama motoru çıkar.
Çok bir şey beklemeyin sıradan bir chromium tabanlı tarayıcı. Tek olayı arama motorunu kullanırsan ağaç dikimine katkı sağlıyorsun o kadar.İndirdim de Google'ın aynısı gibi. Sizde de öyle mi? Chromium tabanlı diye mi böyle?
İndirdim de Google'ın aynısı gibi. Sizde de öyle mi? Chromium tabanlı diye mi böyle?
Ama işletim sistemi olarak bana Windows dayatılmıyor ki. Linux'ta kullanabilirim istersem. Ayrıca Windows'u protesto etmiyorum, Edge tarayıcısını protesto ediyorum![]()
Modern tarayıcıların çoğu içe aktarmayı destekliyor. Kurulum esnasında veya kurduktan sonra ayarlar da "tarayıcı verilerini içe aktar" kısmı var.Artık yüzlerce, belki binlerce yerimi tuttuğum için mi nedir bilmiyorum ama Opera Browser artık çok kasmaya başladı bende. Format sonrasında bile durum değişmiyor. Sanırım tarayıcı değiştirmem gerekiyor ama benim içim eşitleme ve opera üzerinden verilerimi aktarabilmek çok önemli. Bana da isteklerim doğrultusunda bir tarayıcı önerme şansınız var mı?
Ben elle ve yer imleri, sık kullanımları, şifreleri de dosya ile Edge'ye geçtim Opera'dan. Kasıntı olmadan yaşamak böyle bi şeymiş be.Artık yüzlerce, belki binlerce yerimi tuttuğum için mi nedir bilmiyorum ama Opera Browser artık çok kasmaya başladı bende. Format sonrasında bile durum değişmiyor. Sanırım tarayıcı değiştirmem gerekiyor ama benim içim eşitleme ve opera üzerinden verilerimi aktarabilmek çok önemli. Bana da isteklerim doğrultusunda bir tarayıcı önerme şansınız var mı?