- Makaleler
- 1
Sony telefonların arkası güzeldi ama ön çerçeveleri aşırı büyüktü.Şu an o hissi yaşamak için Sony telefonları kullanmak gerekli.
Sony telefonların arkası güzeldi ama ön çerçeveleri aşırı büyüktü.Şu an o hissi yaşamak için Sony telefonları kullanmak gerekli.
Hocam en son X30 5G kullandım, güzel cihazdı. Gece düşük ışıktaki fotoğraflaması başarılıydı. Sonrasında da XR21 çıktı rugged versiyonu olarak. Sanırım en son Nokia adı ile çıkan da XR21 modeli. Sonrasındakiler HMD markasına sahip. HDM isimlendirmesindeki cihazları bilmiyorum da Nokia olanlar hala Nokia sağlamlığı ve malzeme kalitesini taşıyordu diyebilirim.Allahım Nokia markası altında yıllarca 200 dolarlık çinli telefon sürdüler şimdi Lumia 1020 remake'ini HMD altında sürüyorlar.Hakkım helal değil. (Eğer varsa tabi.)
Evet ama Sony zaten delisine hitap eden bir telefon. RAW çekmek, aynasiz makine kullanır gibi kullanmak için var o telefonlar. S23 aldım çünkü IMEI falan uğraşmak istemedim ama sonraki sefere ne olursa olsun bir tane alacağımSony telefonların arkası güzeldi ama ön çerçeveleri aşırı büyüktü.
Evet az çok haklısınız fakat bu cihazlar orta seviye cihazlar. Benim yakındığım konuda bu zaten şimdi ne güzel Lumia 1020 Remake yapiyorlar çoğunluk amiral gemisi cihaz olacak arkada ne güzel nokia logosu yerine HMD yazacak.Hocam en son X30 5G kullandım, güzel cihazdı. Gece düşük ışıktaki fotoğraflaması başarılıydı. Sonrasında da XR21 çıktı rugged versiyonu olarak. Sanırım en son Nokia adı ile çıkan da XR21 modeli. Sonrasındakiler HMD markasına sahip. HDM isimlendirmesindeki cihazları bilmiyorum da Nokia olanlar hala Nokia sağlamlığı ve malzeme kalitesini taşıyordu diyebilirim.
Piyasaya ilk ciddi anlamda geri dönüşleri zaten Nokia 8 modeli ile olmuştu. O cihazda da Snapdragon 835 vardı, 2017'ye göre üst düzey sayılabilecek bir işlemciydi ancak çıkış fiyatı, döneme göre yüksekti ve Nokia'nın da piyasada rekabet edebilmesini zorlaştırıyordu etiket fiyatı. Devam eden yıllarda da sanırım daha ucuza cihaz mal ederek daha düşük fiyatlara satmak istediler ki orta düzeye indiler, ancak fiyat bakımından yine fazla uygun değildi Nokia'nın telefonları. Samsung'a bakıyorsunuz, adamların 50 tane telefonu var farklı segmentlerde ve çok daha uyguna sunuyorlar, her bütçeye uygun. Nokia bu yüzden de zorlandı.Evet az çok haklısınız fakat bu cihazlar orta seviye cihazlar. Benim yakındığım konuda bu zaten şimdi ne güzel Lumia 1020 Remake yapiyorlar çoğunluk amiral gemisi cihaz olacak arkada ne güzel nokia logosu yerine HMD yazacak.Ben full demir çerçeve eski nokiaları özledim hocam. Mesela Nokia E7. Hala şu cihazın tasarımına bayılıyorum kendisi son ciddi kullandığım nokia telefondur ayrıca.
Eki Görüntüle 61268
Piyasaya ilk ciddi anlamda geri dönüşleri zaten Nokia 8 modeli ile olmuştu. O cihazda da Snapdragon 835 vardı, 2017'ye göre üst düzey sayılabilecek bir işlemciydi ancak çıkış fiyatı, döneme göre yüksekti ve Nokia'nın da piyasada rekabet edebilmesini zorlaştırıyordu etiket fiyatı. Devam eden yıllarda da sanırım daha ucuza cihaz mal ederek daha düşük fiyatlara satmak istediler ki orta düzeye indiler, ancak fiyat bakımından yine fazla uygun değildi Nokia'nın telefonları. Samsung'a bakıyorsunuz, adamların 50 tane telefonu var farklı segmentlerde ve çok daha uyguna sunuyorlar, her bütçeye uygun. Nokia bu yüzden de zorlandı.
Bu arada N8 sonrası bu E7'yi de kullanmıştım. Klavyesi yüzünden kamerasından feragat eden bir telefondu.Sonra N8'e geri dönmüştüm. Symbian^3 ciddi anlamda piyasada kalmakta zorlanıyordu o dönemlerde.
E7, C7, N8, 808 PureView, 5800 falan çok güzel yapılmış.Evet az çok haklısınız fakat bu cihazlar orta seviye cihazlar. Benim yakındığım konuda bu zaten şimdi ne güzel Lumia 1020 Remake yapiyorlar çoğunluk amiral gemisi cihaz olacak arkada ne güzel nokia logosu yerine HMD yazacak.Ben full demir çerçeve eski nokiaları özledim hocam. Mesela Nokia E7. Hala şu cihazın tasarımına bayılıyorum kendisi son ciddi kullandığım nokia telefondur ayrıca.
Eki Görüntüle 61268
Evet az çok haklısınız fakat bu cihazlar orta seviye cihazlar. Benim yakındığım konuda bu zaten şimdi ne güzel Lumia 1020 Remake yapiyorlar çoğunluk amiral gemisi cihaz olacak arkada ne güzel nokia logosu yerine HMD yazacak.Ben full demir çerçeve eski nokiaları özledim hocam. Mesela Nokia E7. Hala şu cihazın tasarımına bayılıyorum kendisi son ciddi kullandığım nokia telefondur ayrıca.
Eki Görüntüle 61268