Hayır, Speed Champions serisi LEGO'ya ait. Son fotoğraf Hot Wheels Premium sadece.
Teşekkürler. Açıkçası şu an kararsız kaldım. Gidip 1–2 tane Hot Wheels Premium alabilirim, veya 1 tane Lego Speed Champions alabilirim. Ya da başlangıç olarak Lego Çiçek alabilirim.

Teşekkürler. Açıkçası şu an kararsız kaldım. Gidip 1–2 tane Hot Wheels Premium alabilirim, veya 1 tane Lego Speed Champions alabilirim. Ya da başlangıç olarak Lego Çiçek alabilirim.

Şahsen benim tercihim Speed Champions olurdu. Mclaren (2024) harici yapması epey kolay, araç devamlı elinizde kalıyor çünkü.

Şahsen benim tercihim Speed champions olurdu. McLaren (2024) harici yapması epey kolay, araç devamlı elinizde kalıyor çünkü.

McLaren almayı düşünüyordum...

Şahsen benim tercihim Speed Champions olurdu. Mclaren (2024) harici yapması epey kolay, araç devamlı elinizde kalıyor çünkü.
F1 takımları hakkında çok bir bilgim yok mesela, 1 ay önce falan ilgi duymaya başladım. Öğrenmek istemiyor değilim…
Sizce hangisini almalıyım? Genel olarak siyah livery’ler daha çok hoşuma gidiyor bu arada.

F1 takımları hakkında çok bir bilgim yok mesela, 1 ay önce falan ilgi duymaya başladım. Öğrenmek istemiyor değilim…
Sizce hangisini almalıyım? Genel olarak siyah livery’ler daha çok hoşuma gidiyor bu arada.

Ucuz olanı alın geçin derim. Eliniz alışınca Mclaren'i almanız daha iyi olur. Arka kanadı, tabanı ve sidepod'u yerinde durmuyor. Ek olarak Mclaren'in 2023 aracı da var, 600'e kadar düştüğü oldu. Onu da takio edebilirsiniz.

F1'ler harici Mustang, SF90, F40 gibi modeller de var.

Ucuz olanı alın geçin derim. Eliniz alışınca Mclaren'i almanız daha iyi olur. Arka kanadı, tabanı ve sidepod'u yerinde durmuyor. Ek olarak Mclaren'in 2023 aracı da var, 600'e kadar düştüğü oldu. Onu da takio edebilirsiniz.

F1'ler harici Mustang, SF90, F40 gibi modeller de var.
Yapmayın bunu bana, Mustang hastasıyım. İnanılmaz severim mesela; bütçe olsa direkt Porsche 911 alırım tabii ki ama…
Zaten kararsız bir insanım. Seçmem çok zor olacak.

McLaren F1 takımları hakkında çok bir bilgim yok mesela, 1 ay önce falan ilgi duymaya başladım. Öğrenmek istemiyor değilim…

Yapmayın bunu bana, Mustang hastasıyım. İnanılmaz severim mesela; bütçe olsa direkt Porsche 911 alırım tabii ki ama…
Zaten kararsız bir insanım. Seçmem çok zor olacak.

Mustang eski mi yeni mi? SC setlerinde yenisi mevcut.

Ek olarak şunu bulursanız da güzel olur:
20260206_005308.webp

Çek-bırak versiyonu da iyi.

GT4 Mustang çok hoşuma gidiyor; ancak eskiyi de seviyorum tabii ki.

Attığınız F1 takımlarının Mercedes dışındaki hiçbirini bilmem şu an komiğime gitti :D

Attığınız F1 takımlarının Mercedes dışındaki hiçbirini bilmem şu an komiğime gitti :D

Seni 2000 öncesine götüreyim o halde. 😃

Dediğimiz gibi bu işin sonu yok. Nereden başlayacağın da sana bağlı.

Lego'ya yeni başlayan biri için Speed champions ve botanicals genel olarak daha kolay.

Hot Wheels kısmı biraz karışık işin içine th, sth, premium veya belli başlı regular modeller, dioramalar vs. giriyor.

Figürler biraz daha basit diyebilirim kendi adıma. İstediğim modeli bulup alıyorum.

Seni 2000 öncesine götüreyim o halde. 😃

Dediğimiz gibi bu işin sonu yok. Nereden başlayacağın da sana bağlı.

Lego'ya yeni başlayan biri için Speed champions ve botanicals genel olarak daha kolay.

Hot Wheels kısmı biraz karışık işin içine th, sth, premium veya belli başlı regular modeller, dioramalar vs. giriyor.

Figürler biraz daha basit diyebilirim kendi adıma. İstediğim modeli bulup alıyorum.
Param olsa 10.330’u anında alırdım…
Şimdilik bütçem yok, malumunuz A9 Plus ve ROG Pelta aldım; yaşamak için biraz para lazım. Yarın 900–1.000 TL aralığındaki F1 setlerinden birini veya Botanicals serisinden birini alacağım. Çok teşekkür ediyorum ilginiz için.