@Ethem Efe, ben teşekkür ederim. Hayırlı olsun şimdiden.
Detaylar
Kim cevapladı?CyHaN_Atalay
Uzman
Bende de sadece bir tane Cyberpunk 2077 var. D&R harici başka yerden alıyor musunuz? Çünkü orada Metro ve Witcher vardı da AC serisi yok mesela. Yani biraz daha bu kategori de geniş yelpazesi olan site/yer biliyor musunuz?Kitaplık yapabilirsin. Ben oyun kitaplarını topluyorum. Metro, Cyberpunk, Assassin's Creed, God Of War vs.
agrofea
Uzman
eskiler daha güzel bende taso pul para var.Aklımda koleksiyon yapmak var aslında ama ne yapsam bilmiyorum.
Airsoft.
Lego setleri.
Oyun figürleri.
Manga.
Aklımda şu an bunlar var. Önerileriniz varsa bekliyorum; odam fazla boş duruyor.
Tasoları tablo yapıp duvara astım. Acayip hoş görünüyor. Herkes 2 saat önünde kilitleniyor. Aynısı pul la da yaparım.
Son düzenleme:
Ethem Efe
Üstün
@LH44 Şansıma yakındaki bir Toyzz Shop’ta var mış. Mercedes yok ama Ferrari ve McLaren var galiba. Pazar veya pazartesi gidip elden alacağım.
Biraz daha pahalı tabii ancak gidip elden almayı her zaman daha çok sevmişimdir.
@LH44 Rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. Technic setleri ile Speed Champions setleri arasında ne fark var ki fiyat farkı bu kadar yüksek oluyor?
Biraz daha pahalı tabii ancak gidip elden almayı her zaman daha çok sevmişimdir.
@LH44 Rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. Technic setleri ile Speed Champions setleri arasında ne fark var ki fiyat farkı bu kadar yüksek oluyor?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Görselini ilettiğiniz Ferrari; gerçeğinin 1:8 oranında küçültülmüş hali. Speed Champions F1 modellerinden çok daha büyük ve detaylı.
Çoğu Technic setleri Speed Champions setlerinden hem daha büyük hem daha detaylı zaten.
https://share.google/1JlBFnkzggZ6fik9k bazıları da böyle küçük.
Ethem Efe
Üstün
Görselini ilettiğiniz Ferrari; gerçeğinin 1:8 oranında küçültülmüş hali. Speed champions F1 modellerinden çok daha büyük ve detaylı.
Çoğu technic setleri Speed champions setlerinden hem daha büyük hem daha detaylı zaten.
https://share.google/1JlBFnkzggZ6fik9k bazıları da böyle küçük.
Anladım. Mükemmel gözüküyorlar gerçekten
@LH44 @Milas Mer
Son düzenleme:
JamesHolden
Başarılı
Aklımda koleksiyon yapmak var aslında ama ne yapsam bilmiyorum.
Airsoft.
Lego setleri.
Oyun figürleri.
Manga.
Aklımda şu an bunlar var. Önerileriniz varsa bekliyorum; odam fazla boş duruyor.
Ufaktan Lego seti koleksiyonu ben de yapıyorum. Farklı bir şeyler arıyordum ve tespih koleksiyonuna başladım. Normalde yanımda taşımam, şu yaşıma kadar da hiç kullanmadım; koleksiyon sardı beni, belki ileride kendi tespihlerimi de yapmayı düşünüyorum hobi amaçlı. İlgini çekerse bir göz at bence, tam koleksiyonluk objeler.
Son düzenleyen: Moderatör: