Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Balatro oyna. Eski telefon/konsollarin koleksiyonunu yapabilirsin.
Eskiden konsol koleksiyoncusu biri olarak söylüyorum telefon hariç hiçbir teknolojik aletin koleksiyonu yapılmamalı büyük ihtimal türkiyede alacaksanız kazık yersiniz.Balatro oyna. Eski telefon/konsollarin koleksiyonunu yapabilirsin.
- Makaleler
- 23
Ucuza denk geldi mi kapiyorum ben.Eskiden konsol koleksiyoncusu biri olarak söylüyorum telefon hariç hiçbir teknolojik aletin koleksiyonu yapılmamalı büyük ihtimal türkiyede alacaksanız kazık yersiniz.
Loutermilch
Başarılı
Karınca kolonisi kur.
miraçov
Üstün
Enstrüman çalmaya başlayabilirsiniz. Gitar hem kolay çalınır hem de nispeten ucuzdur. Boş zamanlarınızda çok eglenebilirsiniz. Amor mio (no volvere) tarzı şarkılar çalabilirseniz kızları da etkilemeniz mümkündür 
O nedir hocam?
Amacım kız değil ya hocam. Şuan da olması benim için iyi değil. Sadece zamanımı geçirmek istiyorumEnstrüman çalmaya başlayabilirsiniz. Gitar hem kolay çalınır hem de nispeten ucuzdur. Boş zamanlarınızda çok eglenebilirsiniz. Amor mio (no volvere) tarzı şarkılar çalabilirseniz kızları da etkilemeniz mümkündür![]()
Nereden bakıyorsunuz. Ben de oyun CD'si, figürler ya da limited edition şeyler toplayıp rafta tutmak istiyorum da geneli yurt dışı satışlı ve gümrük sorunları oluyor.
Buna ek puzzle da yapabilirsin. Hastalık seviyesine gelmişti bir ara bende. Otomasyon oyunlarına sarabilirsin ya da yanda video oynarken bir yandan Factorio, Satisfactory tarzı oyunlara bakabilirsin.