Remus Lupin 43

Üstün
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba, özellikle okul bittikten sonra canım çok sıkılmaya başladı. Yapacak hiçbir şey yok nedense. Yani ücretsiz bir hobi arıyorum. Sizin hobileriniz neler? Ya da sıkılınca ne yapıyorsunuz? Sanırım benim müzik dinlemek, yapay zeka ile uygulama yapmak ve oyun oynamak dışında hobim yok.

Merhaba, özellikle okul bittikten sonra canım çok sıkılmaya başladı. Yapacak hiçbir şey yok nedense. Yani ücretsiz bir hobi arıyorum. Sizin hobileriniz neler? Ya da sıkılınca ne yapıyorsunuz? Sanırım benim müzik dinlemek, yapay zekâ ile uygulama yapmak ve oyun oynamak dışında hobim yok.

Oyun oynuyorum, müzik dinliyorum, forumda geziyorum, yeni nesil teknolojilere merakım fazladır araştırırım genelde, yatmayı seviyorum, yemek yemeyi seviyorum, futbol izlemeyi seviyorum. Ama genelde çalışıyorum.

Merhaba, özellikle okul bittikten sonra canım çok sıkılmaya başladı. Yapacak hiçbir şey yok nedense. Yani ücretsiz bir hobi arıyorum. Sizin hobileriniz neler? Ya da sıkılınca ne yapıyorsunuz? Sanırım benim müzik dinlemek, yapay zekâ ile uygulama yapmak ve oyun oynamak dışında hobim yok.

Bilgisayar, araba, motor, müzik, futbol. Şu sıralar diyetteyim, bakalım kilo vermek istiyorum. 5 kg versem yeter öyle.

Mesafe hedefi koyarak ve varış noktası belirleyerek Urban hiking yapıyorum böylece kent estetiğini de hissediyorum. Mesela Bursa'nın metropolitan bölgesinin (şehir merkezi) en batısı denebilecek bir yerde oturuyorum ben, geçen Nilüfer çayının doğusuna geçtim yürüyerek. 19.8km'lik bir mesafeyi bitirdim yani. Ayakkabı ve ayak dayanmıyor ama yapıyoruz işte. İstanbulda çok daha deli mesafeler yapıyordum da memlekette yol yok yol.