El konsolları özellikle kendim yapmayı ve modlamayı daha çok seviyorum. Ek olarak elektronik devreyle falan uğraşmayı da seviyorum canım sıkıldıkça 3D modelleme falan da yapıyorum.

Şu an bir proje üzerinde yoğunlaştım. Arada oyun oynuyorum, doküman okuyorum, akşamları yürüyüşe çıkarım veya arkadaşlarımla buluşuyorum. Ek olarak keman çalmaya tekrar başladım. Hobi bulamıyorsan dil öğren, enstrüman öğren, spor yap veya yürüyüşe çık. Tabii öğle çıkmak çok sıkıntı. Birçok şey sayılabilir.

Drone bir de dijital müzik (para bulunca elektrogitar almak istiyorum)

Bir bağımlılık gibi olan ses sistemleri ile uğraşıyorum :D İki tıngırdasın yeter derken kendinizi Megaworks, Z5500 gibi sistemlere bakarken buluyorsunuz.

Makale veya metin yazmak.
Popüler kültür kölesi olduğum için ses getirmiş dizi-filmleri izlemek. Breaking Bad, The Boys gibi. Zaman kriteri yok. Rocky'leri daha geçen sene bitirdim hesap et :D
Arkada Kısa Devre tarzı podcast'ler dinleyerek oyunda grind yapmak. Şu sıralar Forza Horizon 6'da böyle. Ara sıra Everyting is Crab'de yapıyorum. Sarıyo.
Forumda birkaç konuya el atmak. Şu an aktiflik, ilgi alanım olan konularda olmadığından boştayım.
Eskiden resim çizerdim de saldım. Random bir şeyler çizmek anlamsız sarıyor. En son Doomguy ve Tavşan'ı mixlemiştim.
Hobi sayılmaz ama sayılır gibi ; Automation - The Car Company Tycoon Game'de bir şeyler yapmaya çalışmak. Acayip feci vakit yiyen ve sonucu tutarsa çok feci tatmin eden bir şey.

En buyuk hobilerim telefonlar ve akvaryum sanirim. Telefonlar zaten sonu gelmeyen bir hobi. Senelerdir ilgileniyorum ama hala kendimi bilgisiz hissettigim anlar siklikla yasaniyor. Akvaryum tarafi ise basta masrafli ama ekosistemi oturtunca masraflar keyfilesiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Pullu dostlarimizin evrenini gozlemlemek cok zevkli. 🥹