Çözüldü Hogwarts Legacy Çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eg0

Uzman
Oyunu Ultra ayarlarda RTX açıkken oynuyorum çöküyor, RTX kapatıyorum yine çöküyor, hatta Türkçe yamayı silip RTX kapalı şekilde denedim oyun yine çöküyor. Ekran kartım RTX 4070 işlemcim 12400F 16 GB RAM'im var. Ultra ayarların daha aşağısında bir grafik ayarında denemedim. RAM'den kaynaklı olabileceğini düşünüp Mem Reduct uygulamasını yükledim fakat yine çöktü. MSI Afterburner'da 12500 MB RAM kullanıyor olarak gözüküyor. Ne yaparsam yapayım hala çöküyor yok mudur bunun bir çözümü?

Çözüm
Sağ olun hocam, takipteyim.
Hocam yama oyunun son sürümüne güncellendi. Eğer çökme bundan kaynaklı ise deneyip buraya yazabilir misiniz? Bu arada yamanın TPN'de bulunan konusu dışında buraya da konusunu açtım.

Çökme mesajı var mı? Ya da raporu düşüyor mu?

Çökme mesajı yok, şimdi konudaki olay görüntüleyicisini deneyeceğim.

Daha önce yama yükleyen bir çok kişide çökme problemi oluşmuştu. Yamayı tam sildiğinize emin misiniz?
Eğer emin değilseniz doğrulama yapmayı denemenizi öneririm.

Dün bilgisayara format attıktan sonra Hogwarts Legacy'i indirip hiç yama kurmadan tekrardan denedim fakat yine çöktü.

Olay görüntüleyicisi raporunu Mediafire'a yükleyin, kurallarda yazan yasaklı dosya yükleme servislerini kullanmayın @eg0.

Yamaları kaldırdım diyorsun, format attım diyorsun ama raporlar öyle demiyor gibi? Oyunun ana Exe adının Turkishi Hogwarts.exe olduğunu hiiiiç düşünmüyorum...

Oyunu sil bir daha indir bakalım.

Kod:
Hatalı uygulama adı: Turkishi Hogwarts.exe, sürüm: 1.0.0.0, zaman damgası: 0xeffa6b09
Hatalı modül adı: KERNELBASE.dll, sürüm: 10.0.19041.4597, zaman damgası: 0xe77e2ab7
Özel durum kodu: 0xe0434352
Hata uzaklığı: 0x00140b92
Hatalı işlem kimliği: 958
Hatalı uygulama başlangıç zamanı: 01dacc8529b5018d
Faulting uygulama yolu: D:\SteamLibrary\steamapps\common\Hogwarts Legacy\Turkishi Hogwarts.exe
Faulting modül yolu: C:\Windows\System32\KERNELBASE.dll
Report Kimliği: 8dea374e-ba69-4ede-b6b2-6c73a93694ea
Faulting paketi tam adı:
Faulting paket göreli uygulama kimliği:

Kod:
Uygulama: Turkishi Hogwarts.exe
Framework Sürümü: v4.0.30319
Açıklama: İşlenmeyen bir özel durum nedeniyle işlem sonlandırıldı.
Özel Durum Bilgisi: System.IO.IOException
   konum: System.IO.FileStream.Init(System.String, System.IO.FileMode, System.IO.FileAccess, Int32, Boolean, System.IO.FileShare, Int32, System.IO.FileOptions, SECURITY_ATTRIBUTES, System.String, Boolean, Boolean, Boolean)
   konum: System.IO.FileStream..ctor(System.String, System.IO.FileMode, System.IO.FileAccess)
   konum: System.Net.WebClient.DownloadFile(System.Uri, System.String)

Özel Durum Bilgisi: System.Net.WebException
   konum: System.Net.WebClient.DownloadFile(System.Uri, System.String)
   konum: System.Net.WebClient.DownloadFile(System.String, System.String)

Şu an yama yüklü hocam, dün formattan sonra yamasız denemiştim yine çökmüştü. Oyunu silip bir daha deneyeceğim o zaman.

Oyunu kaldırmama gerek kalmadı program ile kurulan bir yama kurup kaldırdım sorun çözüldü. Önceki yamayı tam kaldıramamışım. Formattan sonra ki çökme de denk geldi herhalde. Yine çöktüğü için o yamadan olduğunu düşünmemiştim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Olayı tam anlamadım fakat "Turkishi Hogwarts" yamasının geliştiricisi benim. Bende ve diğer kullanıcılarda sorun olmamıştı. Eğer sorun benim yamamdan kaynaklıysa destek sağlayabilirim.

Ek olarak, oyun bende de çöküyordu ve crack sürümü kurunca düzelmişti. Denuvo DRM Kaynaklı olduğunu düşünmüştüm.

Turkishi Hogwarts.exe yamamızın kurulum dosyasının ismiydi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…