Makaleler
1
Yer
Ankara
Güncelliğini yitirmiş EMPRESS sürümü ardından, son sürüm ve tüm DLC'ler ile Denuvo korumalı Hogwarts Legacy bir kez daha kırıldı. Hypervisor (emülasyon) yöntemleriyle arkadan dolanmak yerine klasik yöntemlerle kırılmış (native crack). Voices38 adlı kullanıcı 14 gün önce 007 First Light'ı da paylaşmıştı.

Detaylar:

Son düzenleme:
Boş boş oyunları kırıyorlar, isteyene ben Epic hesabımı verirdim, boşa uğraşmış. Forza Horizon 6'nın online ile uğraşsınlar.

Boş boş oyunları kırıyorlar, isteyene ben Epic hesabımı verirdim, boşa uğraşmış. Forza Horizon 6'nın online ile uğraşsınlar.

O işler zor diye düşünüyorum. Zamanında BF 3 ve BF 4'ü kendi sunuculari üzerinden seviye, başarı, badge yani her seyi birebir kaydeden bir sistemle, zamanın Origin'ine kırmışlardı. Oyun güncelleme bile alıyordu hatta Sims 4'ü falan da güncelleme veriyorlardı. Kendi sitelerinde de BF online sitesi gibi cidden online profiline etki edecek şekilde değişiklikler yapabiliyordun. Hala aktif mi bilmiyorum ama muhtemelen aktiftir. Adı Zlo mu neydi, bayağı da aktiflik vardi yani en az 3-5 arasi sunucu dolu olurdu. Bu işi yapan nadir adamlardandi, tabii Rus ekibiydi.

Sunucular kontrol altında olduğu icin hile her zaman sıfırdı, ilginç olan da buydu asla hile yoktu :D.

gerek-yoktu-belhanda.webp
Yani defalarca bedava verilen bir oyundu.