miraçov

Üstün
Yer
somewhere in the middle of nowhere
Merhaba herkese iyi geceler. Hogwarts Legacy'nin bir videosunu YouTube'da gördüm ve açıkçası hoşuma gitti. Harry Potter evrenine yabancı olmayan hatta bir kitabını da yarısına kadar okumuş olan birisiyim. Yüzüklerin Efendisi serisi daha çok hoşuma gittiği için Harry Potter evrenini rafa kaldırdım anlayacağınız. Harry Potter ile çok fazla alakası olmayan birisi Hogwarts Legacy oynayabilir mi? Yani hikayesini anlar mıyım?

Hikayesi Harry Potter ile alakalı değil, bu arada hikayesi ben de dahil olacak şekilde çoğu kişi tarafından beğenilmeyen bir hikaye. Oyunun potterheadler hariç ortalama karşılandığı görülüyor.

Oynanışı çok keyifliydi. Oyun seni oyunda tutmasını iyi biliyor. Tavsiye ederim. Quidditch için sabarsızlanırken oyunda quidditch olmayışı beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Muhtemelen o dönem çıkmak üzere olan "Harry Potter: Quidditch Champions" adlı oyunun önünü kesmek istemediler.

Hikayesi çok iyi değil ve Harry Potter temeliniz olmasa da anlarsınız ama bence bu oyun daha çok Harry Potter hayranlarına hitap ediyor. Onun dışında ortamı severseniz yine keyifli gelebilir ve oyun ne kadar RPG olarak anılsa da RPG etkisi pek yok.

Büyü ve evrene ilgi duyuyorsanız denenebilir. Yüzüklerin efendisi seviyorsan Dragon Age Veilguard güncel oyun beğenerek oynarsın diye düşünüyorum evren olarak benzer ve RPG oyunu. Henüz oynamadım ama Dragon Age Origins oyununu oynadım yüzüklerin efendisini çok severek izleyen birisi olarak en sevdiğim oyundur kendisi.

Hikayeye kapılıp giderim bir havası yok savaş mekaniğini severseniz oynarsınız okul hayatı gibi bir rol yapma öğesi de yok denecek kadar az hikâye zayıf işlenmiş oynanış zevkli denilebilir.

Büyü ve evrene ilgi duyuyorsanız denenebilir. Yüzüklerin efendisi seviyorsan Dragon Age Veilguard güncel oyun beğenerek oynarsın diye düşünüyorum evren olarak benzer ve RPG oyunu. Henüz oynamadım ama Dragon Age Origins oyununu oynadım yüzüklerin efendisini çok severek izleyen birisi olarak en sevdiğim oyundur kendisi.

Hikayeye kapılıp giderim bir havası yok savaş mekaniğini severseniz oynarsınız okul hayatı gibi bir rol yapma öğesi de yok denecek kadar az hikâye zayıf işlenmiş oynanış zevkli denilebilir.
Abi Harry Poter evreni veya oyun dünyasını nasıl Yüzük Efendisi'ine benzettin veya yakın gördün?