Atatürk krizinden sonra Steam'de bir çok oyunu negatife dönen Paradox Interactive için işler daha da kötüye gidiyor. Yayıncılar dışında, Mobile Legends Türkiye hesabından da destek geldi. Ayrıca başta Murat Abi GF (en büyük desteği o sürdürdü) olmak üzere, Elraenn, Jahrein gibi yayıncılar da tepki gösterdi. (Çoğunun açıklaması küfür içerdiğinden link koymadım.)
Neymiş efendim gerçek hayattaki kişileri kapsadığı için yasaklamışlarmışmış, he he aynen hahahaha hiç güleceğim yoktu. Profiline gerçek hayattan kişi koymayan var mı zaten? Mesela John Wick koysan o da gerçek hayattan biri, tom holland koysan o da gerçek hayattan biri, Spider-Man koysan o da teknik olarak gerçek hayattan biri. Discord'un yarısını banlayın o zaman? Onların yalanlarını yerim ben, hadi gülüm yandan yandan yandan.
Olay o değil hala anlamadınız sanırım. Paradox genel olarak şu an köşeye sıkıştı. Irkçı olmayacaklar. Atatürk profili yapmış olan birisini sunucudan atıp Atatürk için 'figür' deniliyor. Bunu düşünün bence. Bu kabul edilebilir bir durum söz konusu değil.