Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

losxy0

Yetkin
Kafayı yemek üzereyim. Ya -16K diyor ya da -18K. Çözümü yok mu bunun?

Dosya Ekleri

• 20240113165516_1.webp
    20240113165516_1.webp
    411,1 KB · Görüntüleme: 161
Çözüm
Hocam asker basmayı iptal ettim ve bir anda 3.8K'ya yükseldi.
İptal etmeseydiniz keşke. Daha yıl 1936 o silah açığı daha artacak çünkü çok fazla asker basmanız gerekiyor. Bıyıklı abimizin Avusturya ve Çekleri yemesi için yerde 500 bin ve 750 bin asker bulunmalı. Siz bu yıllarda silah açığını takmayın, 1939'a kadar vaktiniz var. Avusturya ve Çekoslovakya devletlerini focusla aldığınızda sadece toprak ve fabrika değil, yüksek miktarda silah da alıyorsunuz.
Hafif tankı tamamen üretimden kaldırın. Kamyonu 1 veya 2 fabrikaya çekin. Üretimdeki bütün uçakları üretimden kaldırın. Çünkü oyun başı bize verilen uçak şablonu aşırı kötüdür, yapay zeka bile ondan daha iyisini yapıp sizi mahveder. Benim oynadığım şekilde anlatayım.

Bu üretimde kazandığımız fabrikaları Tüfek üretimine veriyoruz. İspanya İç Savaşı çıkınca İspanya'ya gönüllü yollarken yukarıdan Hava Birliği yollamayı da seçiyoruz ve 200 adet avcı uçağı yolluyoruz. Büyük ihtimal Çok eski avcı uçakları vardır onları yollayın fark etmez. Oradan gelen hava deneyimi ile 1936 yılına göre yapılabilecek iyi bir uçak yapıyorum.

İspanya İç Savaşı öncesi:
1705155897009.webp

Sonrası:
1705156011855.webp

1705156076500.webp
1705156091374.webp

Uçak tasarımı attım fakat DLC yok sanırım o yüzden orayı Süprizbozan yaptım bakmak zorunda değilsiniz. DLC olmadan herhalde oyun başı verilen uçaklar basılabilir çünkü kötü tasarım yok ama yine de benim yaptığım gibi başlayabilirsiniz. Uçakta yapay zekaya karşı üretimde geri kalmazsınız.

İptal etmeseydiniz keşke. Daha yıl 1936 o silah açığı daha artacak çünkü çok fazla asker basmanız gerekiyor. Bıyıklı abimizin Avusturya ve çekleri yemesi için yerde 500 bin ve 750 bin asker bulunmalı. Siz bu yıllarda silah açığını takmayın, 1939'a kadar vaktiniz var. Avusturya ve Çekoslovakya devletlerini focusla aldığınızda sadece toprak ve fabrika değil, yüksek miktarda silah da alıyorsunuz.

Hocam fazla takmadım lojistik açığını. Zaten kendi kendine basıyor orduyu ben eğitimde tuttukça. 1939 yılındayım 150 bölüğüm oldu.

Hafif tankı tamamen üretimden kaldırın. Kamyonu 1 veya 2 fabrikaya çekin. Üretimdeki bütün uçakları üretimden kaldırın. Çünkü oyun başı bize verilen uçak şablonu aşırı kötüdür, yapay zeka bile ondan daha iyisini yapıp sizi mahveder. Benim oynadığım şekilde anlatayım.

Bu üretimde kazandığımız fabrikaları tüfek üretimine veriyoruz. İspanya iç savaşı çıkınca İspanya'ya gönüllü yollarken yukarıdan hava birliği yollamayı da seçiyoruz ve 200 adet avcı uçağı yolluyoruz. Büyük ihtimal çok eski avcı uçakları vardır onları yollayın fark etmez. Oradan gelen hava deneyimi ile 1936 yılına göre yapılabilecek iyi bir uçak yapıyorum.

İspanya iç savaşı öncesi:
Eki Görüntüle 9787

Sonrası:
Eki Görüntüle 9788

Uçak tasarımı attım fakat DLC yok sanırım o yüzden orayı sürprizbozan yaptım bakmak zorunda değilsiniz. DLC olmadan herhalde oyun başı verilen uçaklar basılabilir çünkü kötü tasarım yok ama yine de benim yaptığım gibi başlayabilirsiniz. Uçakta yapay zekaya karşı üretimde geri kalmazsınız.

Hocam ben uçak tasarımlarına Allah ne verdiyse her şeyi ekliyorum :D