Rehber HOI4 Supply

Hocam emin ol sadece haritaya tıklamak değil öğrenmesi bile aylar alıyor bu oyunun.

Evet küçük detayları öğrenmek gerçekten uzun sürüyor ama genel konuya hakim olmak hiç gözünüzde büyüttüğünüz kadar değil. Hoi4'ü bir 20 saatte genel konsepte hakim olacak kadar bilirsiniz. Ben yaklaşık o kadar saatte kavramıştım.

Lojistik olayı çok iyi işliyor ve gerçektekine benzer mekaniklere sahip. Mesela siz zırhlı birliğinize ikmal sağlayamazsanız, birlik eriyerek yok oluyor.

Türkiye veya Balkan ülkesi oynuyorsanız zırhlı birlikler pişmanlıktır. Güzel rehber...

İfadeler: 6GB
Teşekkürler emeğiniz için.

Bazen denk geliyorum yeni başlayanlara. Adamlar Supply hattını çekmiş sıkıntısız. Tahmin edin ne eksik? Tabii ki tren. Adamın -10 trende bir de Supply gelmesini bekliyor. Aynı şekilde havadan kaynaklı logistic Strike yiyor yollar kırılıyor tren filan kalmıyor. Sonra benim neden lojistiğim yok. Bir de motorize basmayan manyaklar var. Hubu motorizeye almış taşıyacak araç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…