Bütçe
5 6 dolar zorla 7
Açıklamadaki 2 oyundan hangisi ve neden? Not: 2D pek sevmem ama 2.5D severim ve Hollow Knight'ı 2D sevmememe rağmen seviceğimi düşünüyorum. Little Nightmares 3.24 USD, Hollow Knight'ta 2.99. Bonus olarak Little Nightmares 2 6.53 USD, ikili paket LN1 ve LN2 14.52 dolar (DLC'ler dahil.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hollow Knight amacımız ne boss kesmemi biraz bahseder misiniz ve Little Nightmares'den neden daha iyi acaba sizin düşünceniz neden bu yönde merak ediyorum.
Amacini aciklamayacagim. Cunku spoiler yemeni istemiyorum. Souls-like bir yapiya sahip Hollow Knight. Little Nightmares'in hikayesi daha iyi geldi bana. Fakat oynanis olarak kesinlikle Hollow Knight daha iyi geldi bana. O yuzden Hollow Knight'a veriyorum oyumu. Iki oyunda guzel. Saheser diyebilirim hatta.

Amacini aciklamayacagim. Cunku spoiler yemeni istemiyorum. Souls-like bir yapiya sahip hollow Knight. Little Nightmares'in hikayesi daha iyi geldi bana. Fakat oynanis olarak kesinlikle hollow Knight daha iyi geldi bana. O yuzden hollow Knight'a veriyorum oyumu. Iki oyunda guzel. Saheser diyebilirim hatta.

Çok sağ olun peki reanimal çıkmasını beklemek ne kadar mantıklı?

Not: Little Nightmares 1 ve 2'nin yapımcılarının oyunu ve ayrıca Little Nightmares 3 güzel bir oyun mu?

Çok sağ olun peki reanimal çıkmasını beklemek ne kadar mantıklı?

Not: Little Nightmares 1 ve 2'nin yapımcılarının oyunu ve ayrıca Little Nightmares 3 güzel bir oyun mu?

Rica ederim. Sen de sag ol. Bence hicbir sey icin bekleme. Once Hollow Knight veya LN'ye basla derim. 3'u begendim ben. Fakat LN'den favorim hala 1. Oyun.

Rica ederim. Sen de sag ol. Bence hiçbir şey icin bekleme. Once hollow Knight veya Ln'ye basla derim. 3'u begendim ben. Fakat Ln'den favorim hala 1. oyun.

1761667632531.webp

Bu sepet nasıl sizce? LN2 ekleyemiyorum param kalmıyor kış indirimini bekleyeceğim onun için bir daha girer mi indirime kışın sizce.

Dosya Ekleri

• 1761667538570.webp
    1761667538570.webp
    102 KB · Görüntüleme: 40