Bütçe
500.000 TL
Merhaba, maksimum 500 bandında arıyorum. Sizce alınır mı? Arabayı modifiye yapacağım. Legal şekilde.

Temizini bulamazsınız, çok iyi araştırma yapmak lazım ama ben olsam Honda gibi Japon arabalarına bakmazdım. Size bağlı bu durum, arabadan beklentinize bağlı olarak değişebilir.

Düzgün kullanmıyorlar o arabaları, bulaşmasan dâhâ iyi.
Yine aynı paralara Volvo 850 - S60 T5 bulursun, 1.8 veya 1.8T motor seçeneğiyle A4 B5/B6 da bulunur.
Alfa Romeo 147 - üzerine koyarsan Alfa 159...

Düzgün kullanmıyorlar o arabaları, bulaşmasan dâhâ iyi.
Yine aynı paralara Volvo 850 - S60 T5 bulursun, 1.8 veya 1.8T motor seçeneğiyle A4 B5/B6 da bulunur.
Alfa Romeo 147 - üzerine koyarsan Alfa 159...
Alfa Romeo 147 temizini bulursun ama onun öyle her yerini işi bilmeyen adama kurcalatırsan helvanı kavuttur.

Alfa Romeo 147 temizini bulursun ama onun öyle her yerini işi bilmeyen adama kurcalatırsan helvanı kavuttur.

Aynı durumu biz yaşadık. 12 yıllık sahibinden aldığımız 147, oldukça sıkıntılı çıktı. Yarın servisten alıyoruz. Bize yaklaşık 60.000TL maliyet çıkardı. Ama öyle zannediyorum ki önümüzdeki bir kaç yıl sıkıntısız binebileceğim.

Aynı durumu biz yaşadık. 12 yıllık sahibinden aldığımız 147, oldukça sıkıntılı çıktı. Yarın servisten alıyoruz. Bize yaklaşık 60.000TL maliyet çıkardı. Ama öyle zannediyorum ki önümüzdeki bir kaç yıl sıkıntısız binebileceğim.
Sahibi iyi bakıp yapıp binseydi, size bu masrafı çıkarmazdı. Geçmiş olsun.