KS KS utkuversus 41 Kategori Yetkilisi Donanım Yetkilisi Açılış Hamlesi Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 1.702 Makaleler 11 Çözümler 50 Beğeniler 2.556 Yer Ankara Bugün 01:10 #11 Bayro dedi: Klimayı açınca, kompresör devreye girdiği zaman gaz verince artan supercharger sesi gibi bir ses var, normal gelmedi de, ondan sordum. Genişletmek için tıkla... O klima kompresör bilyasının sesi işte. Avare bilyalarıyla beraber değiştir düzelecektir.
Bayro dedi: Klimayı açınca, kompresör devreye girdiği zaman gaz verince artan supercharger sesi gibi bir ses var, normal gelmedi de, ondan sordum. Genişletmek için tıkla... O klima kompresör bilyasının sesi işte. Avare bilyalarıyla beraber değiştir düzelecektir.
Bayro 41 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.123 Makaleler 10 Çözümler 30 Beğeniler 4.119 Yer İstanbul Bugün 01:19 #12 utkuversus dedi: O klima kompresör bilyasının sesi işte. Avare bilyalarıyla beraber değiştir düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. En kısa zamanda değiştireceğim, zaten çok maliyetli bir şey değil. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:40
utkuversus dedi: O klima kompresör bilyasının sesi işte. Avare bilyalarıyla beraber değiştir düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. En kısa zamanda değiştireceğim, zaten çok maliyetli bir şey değil.
KS KS utkuversus 41 Kategori Yetkilisi Donanım Yetkilisi Açılış Hamlesi Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 1.702 Makaleler 11 Çözümler 50 Beğeniler 2.556 Yer Ankara Bugün 01:41 #13 Bayro dedi: Teşekkür ederim. En kısa zamanda değiştireceğim, zaten çok maliyetli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Aksine oldukça maliyetli. O bilyaya ulaşana kadar üstündeki her şeyin sökülmesi gerekiyor. 2 sene önce işçiliğine 3500TL verdim bu işin. Parça 500TL idi.
Bayro dedi: Teşekkür ederim. En kısa zamanda değiştireceğim, zaten çok maliyetli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Aksine oldukça maliyetli. O bilyaya ulaşana kadar üstündeki her şeyin sökülmesi gerekiyor. 2 sene önce işçiliğine 3500TL verdim bu işin. Parça 500TL idi.