Hocam mesela kullanım süresi 4 ay olan telefonun 1. SIM girişi kapandı diğer SIM girişine takarsak +4 ay daha kullanma mantığı var mı? Öyle bir şeyler duymuştumda.
Ben aldığımda kayıt yaptırmayacağım, eski kullandığım telefonun IMEI'sini kopyalatıcam.
Hocam mesela kullanım süresi 4 ay olan telefonun 1. SIM girişi kapandı diğer SIM girişine takarsak +4 ay daha kullanma mantığı var mı? Öyle bir şeyler duymuştumda.
Bu yüzden global telefonlarda fiziksel + eSIM var. Hong Kong veya Çin'den getirilirse çift fiziksel olarak kullanılabiliyor. Ben bu yüzden Hong Kong'dan getirtmeyi düşünüyorum.
Bu yüzden global telefonlarda fiziksel + eSIM var. Hong Kong veya Çin'den getirilirse çift fiziksel olarak kullanılabiliyor. Ben bu yüzden Hong Kong'dan getirtmeyi düşünüyorum.
Senin dediğin 8 ay kullanma süresi SIM başına mı 8 yoksa ayrı ayrı mı?
Hocam 8 ay öyle oluyor 4 ay kalıyor geriye. Son 4 ayda ben yanımda telefon gezdiririm ek olarak. Zaten yıl başında tekrar 4+4 olarak geliyor. Eğer ben eski telefonumun IMEI'sini kopyalatmazsam böyle kullanırım.
Server kayıt dediğim IMEI atılması. Ücreti 3-4 bin TL'ye kadar çıkabiliyor ama IMEI sorunsuz şekilde atılıyor. Normalde sıfırlama güncelleme yapılamaz ama server kayıt ile oluyor. Şu anda yeni Samsung'larda ve iPhone'lerde olmuyor. O yüzden Google Pixel'i örnek gösterdim.
Hmmm anladım. Hocam peki sana bir soru soracağım. Ben Hong Kong'dan iPhone 13-14-15 Pro bu üçünden birini getirtmek istiyorum, fakat tanıdık yok nasıl yapabiliriz?