anaf

Başarılı
Yer
Sakarya
Hong Kong üzerinden getirtmek istiyorum. Hong Kong'da çift SIM var fiziksel olarak. Ama ne yapmam lazım hiç gram bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt ettirmeden kullanırsanız sıkıntı yaratabilir.
Eğer bu riski istemiyorsanız tek seçenek Android cihaz alıp Server kayıt yaptırmak.

Ben aldığımda kayıt yaptırmayacağım, eski kullandığım telefonun IMEI'sini kopyalatıcam.

Bilmiyorum süre kısaltılabilir belki. Forumda görmüştüm konuyu bulursam atarım.

Hocam mesela kullanım süresi 4 ay olan telefonun 1. SIM girişi kapandı diğer SIM girişine takarsak +4 ay daha kullanma mantığı var mı? Öyle bir şeyler duymuştumda.

Ben aldığımda kayıt yaptırmayacağım, eski kullandığım telefonun IMEI'sini kopyalatıcam.

Hocam mesela kullanım süresi 4 ay olan telefonun 1. SIM girişi kapandı diğer SIM girişine takarsak +4 ay daha kullanma mantığı var mı? Öyle bir şeyler duymuştumda.
Öyle bir şey var evet 4+4. Çift sim olmalı ama.

Öyle bir şey var evet 4+4. çift SIM olmalı ama.

Bu yüzden global telefonlarda fiziksel + eSIM var. Hong Kong veya Çin'den getirilirse çift fiziksel olarak kullanılabiliyor. Ben bu yüzden Hong Kong'dan getirtmeyi düşünüyorum.

Öyle bir şey var evet 4+4. çift SIM olmalı ama.

Senin dediğin 8 ay kullanma süresi SIM başına mı 8 yoksa ayrı ayrı mı?

Son düzenleme:
Bu yüzden global telefonlarda fiziksel + eSIM var. Hong Kong veya Çin'den getirilirse çift fiziksel olarak kullanılabiliyor. Ben bu yüzden Hong Kong'dan getirtmeyi düşünüyorum.

Senin dediğin 8 ay kullanma süresi SIM başına mı 8 yoksa ayrı ayrı mı?
4+4 şekilde.

Server kayıt dediğim IMEI atılması. Ücreti 3-4 bin TL'ye kadar çıkabiliyor ama IMEI sorunsuz şekilde atılıyor. Normalde sıfırlama güncelleme yapılamaz ama server kayıt ile oluyor. Şu anda yeni Samsung'larda ve iPhone'lerde olmuyor. O yüzden Google Pixel'i örnek gösterdim.

Hmmm anladım. Hocam peki sana bir soru soracağım. Ben Hong Kong'dan iPhone 13-14-15 Pro bu üçünden birini getirtmek istiyorum, fakat tanıdık yok nasıl yapabiliriz?