Hong Kong üzerinden iPhone getirirken ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anaf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 199
Hmmm anladım. Hocam peki sana bir soru soracağım. Ben Hong Kong'dan iPhone 13-14-15 Pro bu üçünden birini getirtmek istiyorum, fakat tanıdık yok nasıl yapabiliriz?

Tanıdık olmayınca zor hocam. Ben de getircektim Google Pixel ama tanıdık bulamayınca sıkıntı oluyor. Ben de bir yöntem arıyorum işte. Bulursam söylerim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdık olmayınca zor hocam. Ben de getircektim Google Pixel ama tanıdık bulamayınca sıkıntı oluyor. Ben de bir yöntem arıyorum işte. Bulursam söylerim hocam.

Bir de ben IMEI attırmayacağım işte gidip eski telefonunkini kopyalayacaktım. Bunun bir cezası var mıdır? Bir de evde fazla telefon var kapanırsa yine yaptırırım.

Eyvallah hocam.

Bir de ben IMEI attırmayacağım işte gidip eski telefonunkini kopyalayacaktım. Bunun bir cezası var mıdır? Bir de evde fazla telefon var kapanırsa yine yaptırırım.

Eyvallah hocam.
iPhone’de olmaz kopyalama. Samsung S serisindede olmuyor. Sadece yakalanırsa IMEI gidiyor. Direnç attırmayın bence. Sıfırlama, güncelleme olmuyor. Server kayıtta oluyor.

Yardımcı olucak kişiler oluyor internette. Samsung ve iPhone haricinde oluyor bu kayıt işi. @409 @kullanıcı311 onlar anlatabilir kimlerden nereden bulucağınızı. Server kayıt işi uzaktan bağlanıyorlar şöyle yapın şöyle yapın derken yapıyorsunuz. Direnç attırcaksanız hiç almayın yurt dışı telefon. 200TL oluyor genelde direnç ama hemen yakalanıyor. 1-2 ay olmadan falan.

Yardımcı olacak kişiler oluyor internette. Samsung ve iPhone haricinde oluyor bu kayıt işi. @409 @kullanıcı311 onlar anlatabilir kimlerden nereden bulucağınızı. Server kayıt işi uzaktan bağlanıyorlar şöyle yapın şöyle yapın derken yapıyorsunuz. Direnç attıracaksanız hiç almayın yurt dışı telefon. 200TL oluyor genelde direnç ama hemen yakalanıyor. 1-2 ay olmadan falan.

Yani bu iki arkadaş uzaktan bağlanıp telefona IMEI mi atıyorlar? Bir de ben tereddütteyim yurt dışı telefonu aldım IMEI attırıcam, fakat telefonculardan attırmak istemiyorum kendi IMEI'lerini atıyorlar sonra fazla sürmeden kapanıyor. Kendi IMEI'm olursa kapanamıyor kolay kolay.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt