Makaleler
6
Türkçe içerikli bir Shorts videosu gördüm kendisinde. Her ne kadar tasarımı basbaya IPhone'a benzese de vergisiz fiyatı 11.000 TL olan telefon fiyata bağlı oldukça iyi duruyor. Sizce Türkiye'ye gelir mi? Gelirse kaç TL olur?
Benim tahminim gelirse 15.000 TL altında satılmayacağı yönünde. 18.000 TL'yi geçmemeli mümkünse 15-17k arasında çıkmalı.

Lite modeli düz modelinin özelliklerine göre kısıtlı olacaksa mantıklı değil bence, özellikle bataryanın değeri düşükse değmez büyük ekran küçük ekran takıntınız yoksa düz modeli mantıklı.

15kdan fazlaya satılırsa çok mantıklı olmaz. 400'e göre kamera işlemci vs klasik kısıtlanmış. Tasarım vs fena değil ama iPhone olmuş :D
Kısıtlanmış Honor 400 işte.

Avrupa'da 400€ olan Honor 400'ü, Türkiye'de Hepsiburada aracılığıyla Honor Türkiye'nin daha uygun fiyata sattığını düşünürsek; rahatlıkla Türkiye'ye özel fiyat politikası uyguladığını söyleyebiliriz. Bu bağlamda 240€ olan 400 Lite modeli gelse 11-12 bin TL (maksimum 13) olacak şekilde konumlandırılırdı. Zaten işlemcisi 2024 Nisan'da Mid Range olarak çıksa da şu anda Low End olarak kabul edilebilir. Tasarımı Huawei-Apple karışımı gibi bir şey olmuş, ekranı oldukça dayanıklı, box tasarım ile elde tutuşu güzel olur ve hafif. Ekranın sağ tarafında iPhone cihazlarda olduğu gibi bir kamera butonu var. Kamera açıldığında zoom ayarı kontrol edilebiliyor. Bataryası oldukça verimli. Yurt dışı pazarında kesinlikle fiyatının karşılığını veren bir cihaz. Keşke gelse ama sanmıyorum.

Gelirse bizimdir, iş yerimde kullanmak için alıp deneyeceğim. Yanılmıyorsam Honor'u OnePlus üreticisi kendi kendine rekabet etmek için çıkarmıştı 😅

Moderasyon Notu: Honor'u OnePlus değil, Huawei'in bir alt markası olarak çıkmıştır.

Gelirse bizimdir, iş yerimde kullanmak için alıp deneyeceğim. yanılmıyorsam Honor'u OnePlus üreticisi kendi kendine rekabet etmek için çıkarmıştı 😅

moderasyon notu: Honor'u OnePlus değil, Huawei'in bir alt markası olarak çıkmıştır.

Pardon Oppo ile OnePlus bağlantılıymış Honor ile karıştırdım.

Son düzenleme: