Merhaba,
15 Ağustos cuma günü teslim aldığım Honor 400 Pro ile alakalı daha önce pil performansı ve sıcaklık değerleri diye bir konu açmıştım.
Sadece Wuthering Waves'de maksimum 48 dereceyi gördüğünü düşünüyorum.
Honor 90 var bende de, Wuwa'da benzer değerleri alıyorum bataryada. Aşırı zorluyor telefonu.
Değerlerin normal olduğu söylendi ancak pil ayarlarından performans moduna alıp Steel Nomad Light Stress Test sonucu internetteki gibi değil.
İnternetteki sonuç:
Eki Görüntüle 175775
Benim aldığım sonuç:
Aşağı yukarı 28 derecelik bir ortamda batarya 51-52 dereceyi, işlemci anlık 60 dereceyi gördü.
Eki Görüntüle 175776
Eki Görüntüle 175777
Telefonu 4-5 gündür kullanıyorum genel olarak çok memnunum. Memnun olmadığım 2 olaydan biri ekran açıkken ve telefon ağır yük altında değilken bile bataryanın 35-37 derecelerde, işlemcinin 39-48 derecelerde gezip sürekli hafif bir sıcaklık oluşturması (sıcaklık rahatsız ettiğinden değil ancak bu normal bir durum değilse aleti bozuk kullanmak istemiyorum), diğeri de Instagram bildirimlerinin bazen gecikmeli bazen de sadece uygulamayı açınca gelmesi, ki çok aktif kullanan biri olmadığım için pek test etme şansım yok.
Instagram için pil optimizasyonunu devre dışı bıraktıktan sonra çözülmüş olabilir, emin değilim. Instagram muhabbeti açıkçası pek umurumda değil ancak telefonun fazla ısındığını düşünüyorum.
Sizlerin yorumlarını merak ettim. Yanlışsam, atladığım veya bilmediğim bir şey varsa lütfen düzeltin, teşekkürler.