Honor 400 Pro alınır mı?

iPhone'a benzemeyenini de kullandım ama hayrını göremedim. Pek sorun değil açıkçası. Arayüzü o kadar berbat ve iğrenç olmadığı sürece kullanabilirim.
iPhone'a her ne kadar benzese de yazılımı aşırı stabil, görüntüsü kaliteli. Malzemesi de gayet sağlam. Hızlı ve güvenli. Tasarımı sıkıntı olmayacak ise kesinlikle fiyatının en iyisi. Sadece tasarım sebebiyle ben tercih etmem orası ayrı

Kendim POCO X3 tasarımına bir şey demedim zamanında hiç. Açıkçası bu tasarım bana epey yenilikçi geliyor. O sebeple sorun olacağını hiç düşünmüyorum. Açıkçası tasarım meselesi benim için son sırada sayılır. Yeter ki beni POCO cihazımdan kalıcı olarak kurtarsın. E tabi bir de kronik sorunla da karşılaşmayayım. Donanım olur yazılım olur vs. sorun yaşamak istemiyorum artık.

Iki telefonda alinir ama Honor'un guncelleme sozunu bolgesel olarak vermesinden dolayi pek sicak bakmiyorum. S25 FE uzun surede daha fazla memnun edecek bir cihaz.
Yani hocam o var ama dediğim gibi söylentilere göre Honor güncelleme süresini sanırım 6 yıla çıkartacakmış. Ama henüz olacak mı hiç fikrim yok.

Güzel cihaz alınır. Kendim Düz 400 kullanıyorum ve her geçen gün iyi ki bunu seçmişim diyorum.
Fiyatlar artmaya devam ederse açık ara S25 FE uygun kaçacak gibi duruyor ama bakalım hala Honor 400 Pro almak istiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…