Rogue

Uzman
Bu 3 telefondan hangisi alınır? Benim için önemli olan sağlam ve uzun ömürlü olması, 1-2 yıl sonra kasma donma yapmaması, kamerasının mükemmel olmasını beklemiyorum ama kötü de olmasın. Onun dışında pil performansı önceliğim, telefonu günde 2-3 kez şarja takmak zorunda kalmayayım. Gündelik işlerde işimi görsün. Telefondan aşırı fazla oyun oynamam ama genelde 3-5 saat LoL oynarım. Yani dengeli bir telefon arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 3 telefondan hangisi alınır? Benim için önemli olan sağlam ve uzun ömürlü olması, 1-2 yıl sonra kasma donma yapmaması, kamerasının mükemmel olmasını beklemiyorum ama kötü de olmasın. Onun dışında pil performansı önceliğim, telefonu günde 2-3 kez şarja takmak zorunda kalmayayım. Gündelik işlerde işimi görsün. Telefondan aşırı fazla oyun oynamam ama genelde 3-5 saat LoL oynarım. Yani dengeli bir telefon arıyorum.

Sağlam ve uzun ömürlülük A56
1-2 yıl sonra kasma donma hiçbiri yapmaz
Kamera Honor 400 veya a56.pocoların kamera iyi değil.
Batarya olarak üçüde günü çıkarır.
İşlemci olarak en iyi X7 Pro ama daha çok oyuncu telefonu olduğundan öyle.
İsteklerine göre telefonları sıralarsam;
Yazılımı iyi olsun sağlam uzun ömürlü kamerası fiyatının en iyilerinden, işlemciside üzmesin dersen A56
Bu fiyata en iyi batarya ekran ve ana kameraya sahip telefon istiyorum dersen Honor 400
Oyun oynayacağım dersen X7 Pro

Mevcut olarak POCO X7 kullanıyorum, daha memnun olamazdım sanırım. Oyun performansı gerçekten çok iyi, 90W şarj cihazı üstüne kiraz zaten. Kamera performansı mükemmel değil tabii ancak asla kötü sayılmaz. Şarj performansı bana gayet yeterli geliyor.

4 senedir A52 kullanıyorum. Hala ilk günkü gibi hızlı ve kasma donma yapmıyor. A56'yı A52'den daha gelişmiş yaptılarsa eğer ki muhtemelen öyledir. A56 tercih etmenizj tavsiye edebilirim.

Günde 3-5 saat LoL oynamak; oyun telefonu arıyorum demek. O da üçü arasından X7 Pro oluyor. Yalnız daha uyguna Poco F6 var. O da iyi bir tercih olabilir.

Poco'nun işlemcisi ile A56 işlemcisi arasındaki farkı görmek için, paylaştığım linkte Gaming Performance skorlarına bakabilirsiniz. Oyun oynayan biri için ciddi bir fark söz konusu.

Son düzenleme:
Uzun ömürlülük açısından A56. Oyun için X7 Pro.

Günde 3-5 saat LoL oynamak; oyun telefonu arıyorum demek. O da üçü arasından X7 Pro oluyor. Yalnız daha uyguna Poco F6 var. O da iyi bir tercih olabilir.

Poco'nun işlemcisi ile A56 işlemcisi arasındaki farkı görmek için, paylaştığım linkte Gaming Performance skorlarına bakabilirsiniz. Oyun oynayan biri için ciddi bir fark söz konusu.
Oyun telefonu aramıyorum 50-60 FPS'in altına düşmesin yeter, 120 FPS falan aramıyorum. Sırf daha iyi oyun oynatıyor diye telefon seçmek istemiyorum yani.

Oyun telefonu aramıyorum 50-60 FPS'in altına düşmesin yeter, 120 FPS falan aramıyorum. Sırf daha iyi oyun oynatıyor diye telefon seçmek istemiyorum yani.

Oyuncu telefonu olduğu için X7 Pro'yu elemenizi isterim. A56 ya da Honor 400 en iyi seçim olacaktır. Uzun ömür sağlamlık ve iyi yazılım konusunda A56 daha avantajlı. Honor 400 ise batarya, ufak telefon ve ana kamerada daha iyi. Selfie ve diğer kameralarda A56 daha iyi geldi şahsen.

A56 alın, sadece LoL oynuyorsanız 120 fpse ihtiyacınız olmadığını düşünüyorum, Poco X7 Pro oyun ve işlem hızı hariç çoğu şeyde diğer ikisinden geri kalıyor.