A56 bakın o zaman.Oyun telefonu aramıyorum 50-60 FPS'in altına düşmesin yeter, 120 FPS falan aramıyorum. Sırf daha iyi oyun oynatıyor diye telefon seçmek istemiyorum yani.
Yada Honor 400.
A56 bakın o zaman.Oyun telefonu aramıyorum 50-60 FPS'in altına düşmesin yeter, 120 FPS falan aramıyorum. Sırf daha iyi oyun oynatıyor diye telefon seçmek istemiyorum yani.
Bir tane kaynak verir misin şu söyleminin arkasında duran, böyle Çin marka telefonların glazerlığını yapman hiç doğru bir hareket değil.
Şurası hakkında da bir kaynak gösterir misin?One UI gibi saçma sapan uygulamalar ile dolu gelmiyor.
Honor 400 9-10 saatten aşağı ekran süresi vermiyor. A56 ile maksimum 7-8 ekran süresi alınabiliyor.
Magic OS, One UI gibi saçma sapan uygulamalar ile dolu gelmiyor. Gayet verimli ve akıcı arayüz.
Samsung'un A serisini güncellemelerle çabuk eskittiği biliniyor.
Her güncellemede arayüz daha çok Bloatware'a boğuluyor.
Abartılı pil garantisi markaların pazarlama stratejisinden ibaret. Standart lityum iyon bir pilin gerçekten 2000 döngüyü tamamlaması mümkün değil.
Şimdiye kadar hangi Samsung bataryası 6 yıl boyunca ilk alındığı günkü verimde olmuştur?
Pil facialarıyla ünlü Samsung'un hiçbir batarya teknolojisi geliştirmeden veya cihazlarında yeni teknoloji bataryaları kullanmadan;
Zaten işlemci de Exynos'ya pili en sömüren, adı çıkmış işlemci.