Şimdi sizin için biraz araştırdım ama e-sim çalıştıramayan var, çalıştırdım ama epey uğraştım ve turkcell de diyen var. Vodafone ile çalıştıramadım diyen var. Siz Honor 400 almayı mı düşünüyorsunuz yoksa telefon elinizde varda e-sim ile kullanmayı mı düşünüyorsunuz? Bu konuya gsm operatörleri telefon üreticileriyle oturup çözüm yolu bulsa her e-sim destekli cihaz kullanıcısı için iyi olacak gibi görünüyor.

şimdi sizin için biraz araştırdım ama eSIM çalıştıramayan var, çalıştırdım ama epey uğraştım ve Turkcell de diyen var. Vodafone ile çalıştıramadım diyen var. Siz Honor 400 almayı mı düşünüyorsunuz yoksa telefon elinizde varda eSIM ile kullanmayı mı düşünüyorsunuz? Bu konuya GSM operatörleri telefon üreticileriyle oturup çözüm yolu bulsa her eSIM destekli cihaz kullanıcısı için iyi olacak gibi görünüyor.

Almayı düşünüyorum, bazı kişilerde e SIM'i çalıştıramadım dedi seninde dediğin gibi. Bende de şimdi e SIM var eğer telefonu alırsam sıkıntı yaşamak istemem.

Almayı düşünüyorum, bazı kişilerde e SIM'i çalıştıramadım dedi seninde dediğin gibi. Bende de şimdi e SIM var eğer telefonu alırsam sıkıntı yaşamak istemem.
Düz 400 pişman eder bu arada. Üstündeki işlemci 2 sene öncenin işlemcisi. Honor 200un üst modeli sözde ama telefoto kamerası ıvır zıvır kırpmışlar. Bide eski modelle aynı işlemciyi kullanmışlar. Çin'de cam arka ve metal kaplama 7 gen 4 ile çıkış yaptı. Saçma sapan bi pazarlama yapıyorlar.

Düz 400 pişman eder bu arada. Üstündeki işlemci 2 sene öncenin işlemcisi. Honor 200'un üst modeli sözde ama telefoto kamerası ıvır zıvır kırpmışlar. Bir de eski modelle aynı işlemciyi kullanmışlar. Çin'de cam arka ve metal kaplama 7 gen 4 ile çıkış yaptı. Saçma sapan bir pazarlama yapıyorlar.

Senesi önemli değil. Performansı bana yeterli.

GSMArena'da tek seferde 2 tane eSIM çalıştırabildiğini söylüyor.