Honor 400'de eSIM çalışıyor mu?

Makaleler
6
Bazıları çalışmadığını söylemişti sanırım. O telefonda eSIM kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi sizin için biraz araştırdım ama e-sim çalıştıramayan var, çalıştırdım ama epey uğraştım ve turkcell de diyen var. Vodafone ile çalıştıramadım diyen var. Siz Honor 400 almayı mı düşünüyorsunuz yoksa telefon elinizde varda e-sim ile kullanmayı mı düşünüyorsunuz? Bu konuya gsm operatörleri telefon üreticileriyle oturup çözüm yolu bulsa her e-sim destekli cihaz kullanıcısı için iyi olacak gibi görünüyor.

Almayı düşünüyorum, bazı kişilerde e SIM'i çalıştıramadım dedi seninde dediğin gibi. Bende de şimdi e SIM var eğer telefonu alırsam sıkıntı yaşamak istemem.

Almayı düşünüyorum, bazı kişilerde e SIM'i çalıştıramadım dedi seninde dediğin gibi. Bende de şimdi e SIM var eğer telefonu alırsam sıkıntı yaşamak istemem.
Düz 400 pişman eder bu arada. Üstündeki işlemci 2 sene öncenin işlemcisi. Honor 200un üst modeli sözde ama telefoto kamerası ıvır zıvır kırpmışlar. Bide eski modelle aynı işlemciyi kullanmışlar. Çin'de cam arka ve metal kaplama 7 gen 4 ile çıkış yaptı. Saçma sapan bi pazarlama yapıyorlar.

Senesi önemli değil. Performansı bana yeterli.

GSMArena'da tek seferde 2 tane eSIM çalıştırabildiğini söylüyor.

Lütfen çözüm bulan söylesin 1 saatir honorda Turkcell esim calistiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…