Makaleler
6
Son zamanlarda çok fazla telefonları hakkında konu açılan bir marka. Tabletleri de öyle. Bence OnePlus ya da Oppo gibi markaların yerine ya da ekstra olarak eklenmeli.

Artı 12 Eksi
OnePlus ve Honor'u çok merak ettim, kullanmak istedim ama son sahibi olurum diye hep Samsung aldım. HONOR400 serisi alacağım ama, iş yerimde kullanıp deneyimleyeceğim.

OnePlus ve Honor'u çok merak ettim kullanmak istedim ama son sahibi olurum diye hep Samsung aldım. HONOR400 serisi alacağım ama iş yerimde kullanıp deneyimleyeceğim.

Honor 400 Lite Türkiye'ye geliceği hakkında haberler çoğalırsa bekle ama hâla belli olmazsa Honor 400 al.

Oppo - OnePlus - Realme başlıkları ya BBK adında bir başlıkta ya da diğer markalar başlığında toplanmalı.

Huawei de diğer markalar başlığında toplanmalı.

Ayrı bir Honor başlığı mantıklı olur. Ama sana şunu net olarak söyleyeyim, bu markanın ülkemizdeki pazar payı senin tahmin ettiğinden çok daha düşük... Gelecekteki durumunu kendi politikaları belirleyecek.

Oppo - OnePlus - Realme başlıkları ya BBK adında bir başlıkta ya da diğer markalar başlığında toplanmalı.

Huawei de diğer markalar başlığında toplanmalı.

Ayrı bir Honor başlığı mantıklı olur. Ama sana şunu net olarak söyleyeyim, bu markanın ülkemizdeki pazar payı senin tahmin ettiğinden çok daha düşük... Gelecekteki durumunu kendi politikaları belirleyecek.

Zaten ülkede pazar payının çoğunluğunu Apple ile Samsung belirliyor :D OnePlus yerine daha iyi olur.

BBK olmasını önermiyorum. Çünkü herkes BBK olarak bilmiyor kafa karıştırıcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ülkede pazar payının çoğunluğunu Apple ile Samsung belirliyor :D.

Öyle görünüyor, Ağustos 2025 istatistiklerine göre;

• Kaçak = %36.99
  • Apple = %22.3
  • Samsung = %16.4
  • Xiaomi = %14.2
  • Huawei = %2.65
  • Oppo = %1.88
  • Realme = %1.31
  • Tecno = %1.2
  • Infinix = %0.75
  • Vivo = %0.75
  • Diğer Markalar = %1.55

Aslında BBK'nın pazar payı beklediğimden fazlaymış (%3.94 + OnePlus). Transsion'u da hiç bu kadar beklemiyordum (%1.95) :D.

Honor'un pazar payına gelince, en sondaki diğer markalar adı altındaki %1.55'lik dilimin içinde... O dilime de kaç tane markanın dahil olduğunu söylememe gerek yok sanırım :).