Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 16.000
- Makaleler
- 23
Android guncellemesi onemliyse, A36'nin indirime girmesini bekleyin.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Herhangi bir sorunu olarak donanımı çok zayıf. Onu sayabiliriz. Ayrıca yazılım güncellemesi de bir sorun.Aklımda magic 7 Lite var. Herhangi bir sorun var mı? Android kaçı alaacak?
Samsung a56 ya da 36yı indirmde yakalayın.Aklımda magic 7 Lite var. Herhangi bir sorun var mı? Android kaçı alaacak?
angarya_messi
Yetkin
Sıfır takıntınız yoksa 2.el SD 8 gen serisi telefonlar var.
Gundelik kullanım ve müzik dinlemek icin kulancam biraz sakar biri olduğum için telefonu çok sık düşürüyorum.
Adaptör çok önemi yok bende 15W Samsung şarj aleti var akşam takıp sabah şarjdan çekiyorum.
Güncelleme 2 sene alsa bile bana fazlasıyla uzun sure kullanırım.
Adaptör çok önemi yok bende 15W Samsung şarj aleti var akşam takıp sabah şarjdan çekiyorum.
Gundelik kullanım ve müzik dinlemek icin kulancam biraz sakar biri olduğum için telefonu çok sık düşürüyorum.
O zaman sorun olmaz alabilirsin gayet iyi.
Kavisli canlı ekranı, uzun ekran süresi veren silikon karbon bataryası, sağlamlığı ile ön plana çıkan bir cihaz. Düşme testlerinden başarıyla geçiyor. Güncelleme önemli değilse ve performans odaklı bir kullanım yoksa alınabilir. Markanın diğer ürünlerinde kutu içeriğinden adaptör olmasına rağmen, bu modelde çıkmıyor. Size uyuyorsa alabilirsiniz.
Şahsen biraz daha ekleyip, paket olarak daha iyi olan Honor 200'ü almaya çalışırdım.
Şahsen biraz daha ekleyip, paket olarak daha iyi olan Honor 200'ü almaya çalışırdım.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-