nowx

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Gördüğünüz gibi iki cihazda takılı kaldım. Ben oyun oynayan biri değilim aslında, sosyal medya kullanıyorum ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Bu iki cihazda çok takıldım. Beni 4-5 yıl götürseler yeter. Güncel telefonum iPhone 13 Pro Max, ama artık bu cihazı kullanmak istemiyorum. Android'e geçmeye de hazırım. Sizce tavsiyeleriniz ne olur?

Ben de Honor Magic 7 Pro almayı düşünüyordum fakat arka kısmında mağazada denediğimde telefon görüşmesi yapar gibi elimi arka kısma attığımda kamera çıkıntısına değdiğinden dolayı rahatsız oluyordu. Vivo'yu da mağazada denemiştim fakat akıcılığı çok hoşuma gitmemişti. Samsung ve Apple'dan sonra Vivo'nun yağ gibi bir arayüzü olmadığını düşünüyorum. Şahsen mağazada bir deneyimlemeni tavsiye ederim.

Her ikisi de çok iyi ve isteklerinize uyacak amiral gemisi cihazlar. Olaya fiyat/performans odaklı bakıldığında; Magic 7 Pro'nun önde olduğu aşikar. Aradaki fiyat farkı önemli değilse X200 Pro da bittabi alınabilir.

Bu fiyat bandındaki cihazların 4 sürüm güncellemesi ile sınırlandırılmış olması çok saçma. Google'ın 7 sürüm desteğini bütün markalara şart koşması gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar. Gördüğünüz gibi iki cihazda takılı kaldım. Ben oyun oynayan biri değilim aslında, sosyal medya kullanıyorum ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Bu iki cihazda çok takıldım. Beni 4-5 yıl götürseler yeter. Güncel telefonum iPhone 13 Pro Max, ama artık bu cihazı kullanmak istemiyorum. Android'e geçmeye de hazırım. Sizce tavsiyeleriniz ne olur?
X200 Pro kesinlikle.

Kamerası çok güzel.