Merhabalar, bu sene sınava hazırlanıyorum ve kendime tablet alıcam. Bu iki seçenek arasında kaldım. İkisi de aynı fiyat, kalem olması önemli. Baktığımda ikisi de 15 bin TL ancak Honor Pad 10 Vatan'dan alınca hem klavyeli kılıf ve kalemle geliyor. Sizce hangisi?
Merhaba, bu sene sınava hazırlanıyorum ve kendime tablet alacağım. Bu iki seçenek arasında kaldım. İkisi de aynı fiyat, kalem olması önemli. Baktığımda ikisi de 15 bin TL ancak Honor pad 10 Vatan'dan alınca hem klavyeli kılıf ve kalemle geliyor. Sizce hangisi?
Pad V9 kalemle gelmiyorsa pad 10 alın.
Ama pad V9 daha iyi.
Kullanımınız not vs sanırım.
15k ya başka öneri olarak Casper Tab H10 öneririm. OLED ekranı bulunuyor kılıf+kalem hediyeli.
Pad V9 kalemle gelmiyorsa pad 10 alın.
Ama pad V9 daha iyi.
Kullanımınız not vs sanırım.
15k ya başka öneri olarak Casper Tab H10 öneririm. OLED ekranı bulunuyor kılıf+kalem hediyeli.
Eğer iyi ekran isterseniz Tab H10 öneririm.
İsteklerinizi ikisi de karşılar. Pad 10 dediğinize göre kılıf ve kalemle geliyormuş, pad H10'un kutu içeriğinde kalem ve kılıf bulunuyor.
Eğer iyi ekran isterseniz Tab H10 öneririm.
İsteklerinizi ikisi de karşılar. Pad 10 dediğinize göre kılıf ve kalemle geliyormuş, pad H10'un kutu içeriğinde kalem ve kılıf bulunuyor.
H10'u biraz inceledim ancak hem 60hz, hem v9 hem de 10 dan kötü sanırsam ve Honor'daki gibi ai desteği yok. Ondan dolayı açıkçası casper almayı pek düşünmüyorum.
H10'u biraz inceledim ancak hem 60Hz, hem V9 hem de 10'dan kötü sanırsam ve Honor'daki gibi AI desteği yok. Ondan dolayı açıkçası Casper almayı pek düşünmüyorum.
Hz çok fazla önemliyse (senin kullanımda çok önemli olmaz) işlemcide geridir ama dediğim gibi kullanımda hissetmezsin (oyun oynamazsan)
OLED olması sorun değil dersen Honor alabilirsin.
Hz çok fazla önemliyse (senin kullanımda çok önemli olmaz) işlemcide geridir ama dediğim gibi kullanımda hissetmezsin (oyun oynamazsan)
OLED olması sorun değil dersen Honor alabilirsin.