Detaylar
Kim cevapladı?Pabola
Uzman
1 ay önce 15K'den satılıyordu şimdi 20k olmuş. İyi zam yemiş. 20K'ya alınır mı? Bilemedim.
2 gün önce stok yenilendi satıştan kalkmıştı 16.999'dan tekrar konuldu aldım şimdi 20k olmuş teknolojik ürünlerde zaman geçirmeden almak gerekiyor
emre259
Uzman
Çok oynak fiyatlar bende baktığım zaman 15.799 TL'ydi sanırım. Tableti çok beğendim ama hem yedek parça hemde ekosistem oluşturma konusunda kararsız kaldım vazgeçtim.2 gün önce stok yenilendi satıştan kalkmıştı 16.999'dan tekrar konuldu aldım şimdi 20k olmuş teknolojik ürünlerde zaman geçirmeden almak gerekiyor![]()
15kya almıştım. Şuan elimde zaten, kalemde bir sorun yaşıyorum ama bir sorun mu yoksa genel bir özellik mi bilemiyorum. Bu yüzden bu konuyu açtım başka kalemle ilgili sorun yaşayan var mı diye.1 ay önce 15K'dan satılıyordu şimdi 20k olmuş. İyi zam yemiş. 20K'ya alınır mı bilemedim.
Pabola
Uzman
15kya almıştım. Şu an elimde zaten, kalemde bir sorun yaşıyorum ama bir sorun mu yoksa genel bir özellik mi bilemiyorum. Bu yüzden bu konuyu açtım başka kalemle ilgili sorun yaşayan var mı diye.
Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?