Ders çalışmak için tablet almayı düşünüyorum; PDF üzerinden not alıp test çözmek için kullanacağım. Bu tabletlerden hangisi daha mantıklı olur? Başka öneriniz var mıdır?
Aslında hem klavye hem kalem olarak Honor aklıma yattı ama Honor'un da işletim sistemi sıkıntı diyorlar. Samsung Tab S10 FE+ mı daha mantıklı olur, yoksa iPad mi acaba? Telefon olarak iPhone kullanıyorum ama iPad'i ekran yenileme hızından ve kaleminin pahalı olmasından dolayı pek kesmiyor gözüm. Orijinal olmayan bir kalem alabilirim ancak.
Ders çalışmak ve PDF üzerinden not almak için tablet seçerken dikkate almanız gereken birkaç önemli nokta var. Aşağıda belirtilen tabletler arasından inceleyerek önerilerde bulunacağım:
1.
Honor Pad V9
-
Avantajlar: Uygun fiyat, kullanım kolaylığı, iyi donanım.
-
Dezavantajlar: İşletim sistemi konusunda yaşanan sıkıntılar, uygulama uyumluluğu.
2.
Samsung Tab S10 FE+
-
Avantajlar: AMOLED ekran, iyi kalem desteği, Android ekosisteminin zenginliği. Uygulama uyumluluğu ve güncellemeleri daha uzun süre sürdürme.
-
Dezavantajlar: Fiyat, rakiplerine göre biraz daha ağır olabilir.
3.
iPad A16
-
Avantajlar: Yüksek performans, uygulama desteği, iPadOS ile güçlü multitasking özellikleri. iPhone ile uyumlu çalışması.
-
Dezavantajlar: Kalem maliyeti yüksek, ekran yenileme hızı bazı kullanıcıları rahatsız edebilir.
4.
MatePad 11.5 PaperMatte
-
Avantajlar: Fiyat-performans oranı, iyi ekran, kalem desteği.
-
Dezavantajlar: Yazılım desteği ve uygulama uyumluluğunda eksiklik olabilir.
Önerim:
- Eğer yüksek performans ve uygulama desteği önceliğiniz ise Samsung Tab S10 FE+ iyi bir seçenek olabilir.
- Eğer iPhone ile birlikte uyumlu bir deneyim arıyorsanız ve bütçenizi çok zorlamak istemiyorsanız, Honor Pad V9 veya MatePad 11.5 de değerlendirilebilir. Ancak, Honor'un işletim sistemi konusunda kaygılarınızı dikkate almalısınız.
- iPad A16, eğer kalemin fiyatı sizin için bir sorun olmazsa ve Apple ekosistemini önceliyorsanız, çok iyi bir seçimdir.
Yine de, tablet tercihinin kişisel ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre şekilleneceğini unutmayın. Eğer ek detaylar veya başka tablet önerileri isterseniz, lütfen belirtin.