TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 6 Ekim 2024 #1 Honor PAD X9 tablet yazılım düşürme nasıl yapabilirim? Normalde yazılım güncellemiyordum cihaz gece güncelleme yapmış bunu nasıl düşürebilirim?
Honor PAD X9 tablet yazılım düşürme nasıl yapabilirim? Normalde yazılım güncellemiyordum cihaz gece güncelleme yapmış bunu nasıl düşürebilirim?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 6 Ekim 2024 #2 EVOTool 1.2.2, downgrade yapılmasını mümkün kılıyomuş. Deneyin isterseniz. Ücretli mi bimliyorum. EVONDT Tools Web site created using create-react-app www.evondt.com
EVOTool 1.2.2, downgrade yapılmasını mümkün kılıyomuş. Deneyin isterseniz. Ücretli mi bimliyorum. EVONDT Tools Web site created using create-react-app www.evondt.com
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 6 Ekim 2024 #3 Recep Baltaş dedi: EVOTool 1.2.2, downgrade yapılmasını mümkün kılıyormuş. Deneyin isterseniz. Ücretli mi bimliyorum. EVONDT Tools Web site created using create-react-app www.evondt.com Genişletmek için tıkla... Denemeye değer Recep hocam çünkü hiçbir şey bulamadım. Recep Baltaş dedi: EVOTool 1.2.2, downgrade yapılmasını mümkün kılıyormuş. Deneyin isterseniz. Ücretli mi bimliyorum. EVONDT Tools Web site created using create-react-app www.evondt.com Genişletmek için tıkla... Paralıymış ama 15 gün deneme süresi verdi bir deneyip yazarım. Maalesef PAD X8'e kadar var. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025
Recep Baltaş dedi: EVOTool 1.2.2, downgrade yapılmasını mümkün kılıyormuş. Deneyin isterseniz. Ücretli mi bimliyorum. EVONDT Tools Web site created using create-react-app www.evondt.com Genişletmek için tıkla... Denemeye değer Recep hocam çünkü hiçbir şey bulamadım. Recep Baltaş dedi: EVOTool 1.2.2, downgrade yapılmasını mümkün kılıyormuş. Deneyin isterseniz. Ücretli mi bimliyorum. EVONDT Tools Web site created using create-react-app www.evondt.com Genişletmek için tıkla... Paralıymış ama 15 gün deneme süresi verdi bir deneyip yazarım. Maalesef PAD X8'e kadar var.