12245

Uzman
Merhaba iyi günler dilerim Honor X9 mı Redmi pad SE mi Samsung A9+ mı? Bunlara ek Lenovo Tab M11 de buldum kalem ve klavyesi ile birlikte gelmesi benim içi iyi bir şey ama kalem için kötü bir cihaz alamam bahsettiğim cihazlar için hangi cihaz alınır ço k fazla oyun oynamayacağım ders için ve PDF'den soru çözmek için kullanacağım ne önerirsiniz?

Tab A9+ kötüydü kullandım ölü pixel çıktı iade ettim ve Honor pad X9 aldım ve daha iyi çıktı. Memnun kaldım ama Redmi pad SE ye bir şey diyemiyorum ama Honor pad X9 güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
A9+ 4 GB RAM'li olan var aylardır hızlı şarjı çalışmıyordu ve kasma sorunu vardı. Geçen hafta kurduğum güncellemede hızlı sajı düzeltmişler zahmet ettiler. Kasma sorunu bir süre önce zaten düzelmişti.

Hızlı şarj konusunda ben de Çözüldü: Galaxy Tab A9+ yavaş mı şarj oluyor? diye bir konu açmıştım. Onun dışında kasma yok ama tabii ki RAM kullanımı konusunda biraz daha iyileştirme yapılması gerekiyor. Son olarak oyunlarda çift tıklama sorunu yaşamadım.
%25'ten taktım bir saat oluyor, normalde 4 saat, 4 saat 15 dakika civarı süre verirdi. Bugün 2 saat 31 dakika verdi. Beş ay sonra düzeldi öncesinde sorun yoktu.

Galaxy Tab A9+'yı kullanıyorum ve memnumum. Siz de sorun çıktı diye ürün kötü olmuyor ve herkese sorunlu ürün gelecek hali yok.

Hocam peki A9 Plus kalem destekliyor mu?

Hızlı şarj konusunda ben de Çözüldü: Galaxy Tab A9+ yavaş mı şarj oluyor? diye bir konu açmıştım. Onun dışında kasma yok ama tabii ki RAM kullanımı konusunda biraz daha iyileştirme yapılması gerekiyor. Son olarak oyunlarda çift tıklama sorunu yaşamadım.

Hocam 8 GB RAM alırsam yeter mi?