Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 21 Mayıs 2024 #1 ABD biliyorsunuz Huawei markasına yasak uyguluyor ve Google Google Play Gmail gibi servislerini kullandırtmıyor Honor markasında bu durumlar var mı ABD Honor markasınada bu şekilde bir yasak uyguluyor mu?
ABD biliyorsunuz Huawei markasına yasak uyguluyor ve Google Google Play Gmail gibi servislerini kullandırtmıyor Honor markasında bu durumlar var mı ABD Honor markasınada bu şekilde bir yasak uyguluyor mu?
MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 21 Mayıs 2024 #2 Evet çalışıyor. Sorun yok, Honor bağımsız bir şirket olarak geçmekte. Artı 0 Eksi Çözüm
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 21 Mayıs 2024 #3 Yanlış bilgi: Huawei ve Honor ayrıldı, artık aynı firma değiller. Honor'da Google servislerini kullanmak mümkün. Google servislerine yerine Huawei Mobil Servisleri (HMS) ile gelen HUAWEI ve HONOR akıllı telefonlarda kullanıcılar Gmail uygulamasını kullanamıyor. Genişletmek için tıkla... Google'sız HUAWEI ve HONOR Telefonda Gmail Hesabını Bağlamak | HONOR CLUB (TR) www.honor.com Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Google servislerine yerine Huawei Mobil Servisleri (HMS) ile gelen HUAWEI ve HONOR akıllı telefonlarda kullanıcılar Gmail uygulamasını kullanamıyor. Genişletmek için tıkla... Google'sız HUAWEI ve HONOR Telefonda Gmail Hesabını Bağlamak | HONOR CLUB (TR) www.honor.com
KS KS Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 21 Mayıs 2024 #4 Silinen üye dedi: Google'sız HUAWEI ve HONOR Telefonda Gmail Hesabını Bağlamak | HONOR CLUB (TR) www.honor.com Genişletmek için tıkla... Bu üzücü oldu Honor 90 almayı düşünüyordum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Google'sız HUAWEI ve HONOR Telefonda Gmail Hesabını Bağlamak | HONOR CLUB (TR) www.honor.com Genişletmek için tıkla... Bu üzücü oldu Honor 90 almayı düşünüyordum.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 21 Mayıs 2024 #5 Çözüldü: Honor Huawei mi, Google aplikasyonları Honor'da çalışıyor mu? @Mithat Berhan cevabını vermiş. Artı 0 Eksi
Çözüldü: Honor Huawei mi, Google aplikasyonları Honor'da çalışıyor mu? @Mithat Berhan cevabını vermiş.
KS KS Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 21 Mayıs 2024 #6 MechaAti dedi: Evet çalışıyor. Sorun yok, Honor bağımsız bir şirket olarak geçmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin altınızda ki mesajda arkadaş çalışmadığına dair bir link attı arafta kaldım şu an. Artı 0 Eksi
MechaAti dedi: Evet çalışıyor. Sorun yok, Honor bağımsız bir şirket olarak geçmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin altınızda ki mesajda arkadaş çalışmadığına dair bir link attı arafta kaldım şu an.
Oreki Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.952 Makaleler 9 Çözümler 28 Beğeniler 9.313 21 Mayıs 2024 #7 Thanos dedi: Bu üzücü oldu Honor 90 almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor zaten... Kendim kullanıyorum aynı modeli. Artı 0 Eksi
Thanos dedi: Bu üzücü oldu Honor 90 almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor zaten... Kendim kullanıyorum aynı modeli.
KS KS Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 21 Mayıs 2024 #8 EsatKa dedi: Çözüldü: Honor Huawei mi, Google aplikasyonları Honor'da çalışıyor mu? @Mithat Berhan cevabını vermiş. Genişletmek için tıkla... O arkadaşın dediği ile benim sorum sanırım tam aynı değil ve çözümde yazan açıklamada arkadaşın tam ne dediğini anlayamadım. Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Çözüldü: Honor Huawei mi, Google aplikasyonları Honor'da çalışıyor mu? @Mithat Berhan cevabını vermiş. Genişletmek için tıkla... O arkadaşın dediği ile benim sorum sanırım tam aynı değil ve çözümde yazan açıklamada arkadaşın tam ne dediğini anlayamadım.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 21 Mayıs 2024 #9 Thanos dedi: O arkadaşın dediği ile benim sorum sanırım tam aynı değil ve çözümde yazan açıklamada arkadaşın tam ne dediğini anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Kısacası, Honor'da Google servisleri çalışıyor. Artı 0 Eksi
Thanos dedi: O arkadaşın dediği ile benim sorum sanırım tam aynı değil ve çözümde yazan açıklamada arkadaşın tam ne dediğini anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Kısacası, Honor'da Google servisleri çalışıyor.
KS KS Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 21 Mayıs 2024 #10 Oreki dedi: Çalışıyor zaten... Kendim kullanıyorum aynı modeli. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hocam peki sorabilir miyim bende almayı düşünüyorum ve üstte ki arkadaş çalışmadığını iddia ettiği için ondan korktum. Artı 0 Eksi
Oreki dedi: Çalışıyor zaten... Kendim kullanıyorum aynı modeli. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hocam peki sorabilir miyim bende almayı düşünüyorum ve üstte ki arkadaş çalışmadığını iddia ettiği için ondan korktum.