Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 21 Mayıs 2024 #1 ABD biliyorsunuz Huawei markasına yasak uyguluyor ve Google Google Play Gmail gibi servislerini kullandırtmıyor Honor markasında bu durumlar var mı ABD Honor markasınada bu şekilde bir yasak uyguluyor mu?
ABD biliyorsunuz Huawei markasına yasak uyguluyor ve Google Google Play Gmail gibi servislerini kullandırtmıyor Honor markasında bu durumlar var mı ABD Honor markasınada bu şekilde bir yasak uyguluyor mu?
Oreki Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.953 Makaleler 9 Çözümler 28 Beğeniler 9.315 21 Mayıs 2024 #11 Thanos dedi: Memnun musunuz hocam peki sorabilir miyim bende almayı düşünüyorum ve üstte ki arkadaş çalışmadığını iddia ettiği için ondan korktum. Genişletmek için tıkla... Memnunum da kim kullanılamıyor demiş anlamadım. İsterseniz ekran görüntülerini atarım. Artı 0 Eksi
Thanos dedi: Memnun musunuz hocam peki sorabilir miyim bende almayı düşünüyorum ve üstte ki arkadaş çalışmadığını iddia ettiği için ondan korktum. Genişletmek için tıkla... Memnunum da kim kullanılamıyor demiş anlamadım. İsterseniz ekran görüntülerini atarım.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 21 Mayıs 2024 #12 Gönderi 2020 de paylaşılmış o zaman bağlı şirketler idi. Şu an bağımsız yani Google servisleri bulunuyor. Dosya Ekleri Screenshot_2024-05-21-18-54-48-51_5dca195d7d09adf043e42a8f3ad62b19.webp 110,1 KB · Görüntüleme: 111 Artı 0 Eksi
Gönderi 2020 de paylaşılmış o zaman bağlı şirketler idi. Şu an bağımsız yani Google servisleri bulunuyor.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 21 Mayıs 2024 #13 Oreki dedi: Memnunum da kim kullanılamıyor demiş anlamadım. İsterseniz ekran görüntülerini atarım. Genişletmek için tıkla... Ben Honor'un sitesinden bir metni alıntılamıştım onu diyor sanırım. Artı 0 Eksi
Oreki dedi: Memnunum da kim kullanılamıyor demiş anlamadım. İsterseniz ekran görüntülerini atarım. Genişletmek için tıkla... Ben Honor'un sitesinden bir metni alıntılamıştım onu diyor sanırım.
Oreki Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.953 Makaleler 9 Çözümler 28 Beğeniler 9.315 21 Mayıs 2024 #14 Atayım hatta. İşime yaramadıkları için disable yaptım direkt. Açık geliyor hepsi normalde. Silinen üye dedi: Ben Honor'un sitesinden bir metni alıntılamıştım onu diyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Hı tamam. O gönderi geçerliliğini kaybetti artık. Artı 0 Eksi
Atayım hatta. İşime yaramadıkları için disable yaptım direkt. Açık geliyor hepsi normalde. Silinen üye dedi: Ben Honor'un sitesinden bir metni alıntılamıştım onu diyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Hı tamam. O gönderi geçerliliğini kaybetti artık.
KS KS Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 21 Mayıs 2024 #15 Silinen üye dedi: Ben Honor'un sitesinden bir metni alıntılamıştım onu diyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet bunu diyorum hocam. Oreki dedi: Eki Görüntüle 48821 Atayım hatta. İşime yaramadıkları için disable yaptım direkt. Açık geliyor hepsi normalde. Hı tamam. O gönderi geçerliliğini kaybetti artık. Genişletmek için tıkla... Evet hocam arkadaşın attığı o görseli söylemiştim Google servisler çalışıyorsa bugün veya yarın alacağım teşekkürler bilgi için. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ben Honor'un sitesinden bir metni alıntılamıştım onu diyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet bunu diyorum hocam. Oreki dedi: Eki Görüntüle 48821 Atayım hatta. İşime yaramadıkları için disable yaptım direkt. Açık geliyor hepsi normalde. Hı tamam. O gönderi geçerliliğini kaybetti artık. Genişletmek için tıkla... Evet hocam arkadaşın attığı o görseli söylemiştim Google servisler çalışıyorsa bugün veya yarın alacağım teşekkürler bilgi için.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 21 Mayıs 2024 #16 Honor'da tüm Google servisleri sorunsuz çalışmakta, gönlünüz rahat alın. Huawei'den bağımsız bir firma olarak yollarına devam etmekteler. Artı 0 Eksi
Honor'da tüm Google servisleri sorunsuz çalışmakta, gönlünüz rahat alın. Huawei'den bağımsız bir firma olarak yollarına devam etmekteler.
MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 21 Mayıs 2024 #17 Thanos dedi: Hocam sizin altınızda ki mesajda arkadaş çalışmadığına dair bir link attı arafta kaldım şu an. Genişletmek için tıkla... Konu (link) eski. Artı 0 Eksi
Thanos dedi: Hocam sizin altınızda ki mesajda arkadaş çalışmadığına dair bir link attı arafta kaldım şu an. Genişletmek için tıkla... Konu (link) eski.