Konu Başlıkları Gizle
Bu konu bir rehber falan değildir, bu konu, HONOR'un oyunu kuralına göre oynamamasına karşı bir sitemdir.
HONOR övenler donanımı için övüyor, stabilliğinden övüyor ona eyvallah. Aslında stabil de değil. Testlere göre sonuç bu şekilde
Ama göz var nizam var. İsterse tek şarjla 6 gün gitsin, AnTuTu puanı 8 milyon olsun, yine de şu tasarımda bir cihazı kullanmazdım.
Adamlar tasarımı tamamen Apple'dan çakıyorlar. Her cihazlarında öyle. Sadece fiziksel değil yazılımsal tasarımı da aynı şekilde.
Honor Power 2
Honor 600 Pro
Honor 500
Honor Magic 8 Pro Air
Cidden sırf bu tip replika cihazları donanımı iyi diye mi alıyorsunuz?

Ya şuna bir bakın içinde Play Store ile gelen çakma iPhone'lar olur ya onlara benziyor.
Adamlar telefonu tanıtırken bile Apple stilinde bir OS tanıtımı yapmışlar. Reklamları bile hilecilik dolu.
Apple Liquid Glass koydu ya, bunlar da şeffaf efekt eklediler.
Her zaman Apple'dan da çalmıyor sonuçta. Xiaomi'den bile çekmece stilini kopyala yapıştır yapmışlar. Üstteki HyperOS, alttaki MagicOS.
Peki ikon stillerine ne demeli? iOS'ten farkı yok. Özellikle kamera, galeri ve telefon simgesi direkt almışlar arada hiç fark yok. Üstteki iOS alttaki MagicOS.
Cidden samimi soruyorum. Şu markanın replika telefonlarını severek, beğenerek mi alıyorsunuz?
HONOR övenler donanımı için övüyor, stabilliğinden övüyor ona eyvallah. Aslında stabil de değil. Testlere göre sonuç bu şekilde
- Honor 400 Pro 5G (China):
- Batarya kapasitesi: 7200 mAh.
- Video oynatma süresi: 21 saat.
- iPhone 16e:
- Batarya kapasitesi: 4005 mAh.
- Video oynatma süresi: 23:16.
Ama göz var nizam var. İsterse tek şarjla 6 gün gitsin, AnTuTu puanı 8 milyon olsun, yine de şu tasarımda bir cihazı kullanmazdım.
Adamlar tasarımı tamamen Apple'dan çakıyorlar. Her cihazlarında öyle. Sadece fiziksel değil yazılımsal tasarımı da aynı şekilde.
Fiziksel Tasarım
Cidden hiç özgün değiller. Şunlara bakmanızı istiyorum. Onlarca cihaz, hepsi de HONOR'un gözbebeği olan cihazlar. Hepsinin tasarımı tamamen Apple'dan çalınmış. Özgünlük falan yok. Renkleri bile geçirmişler telefonlarına.Honor Power 2
Honor 600 Pro
Honor 500
Honor Magic 8 Pro Air
Cidden sırf bu tip replika cihazları donanımı iyi diye mi alıyorsunuz?
Yazılımsal Tasarım
Çoğu kişi yazılımı stabil diyor, demek ki stabilizasyonunu bile Apple'dan iyi çalmışYa şuna bir bakın içinde Play Store ile gelen çakma iPhone'lar olur ya onlara benziyor.
Adamlar telefonu tanıtırken bile Apple stilinde bir OS tanıtımı yapmışlar. Reklamları bile hilecilik dolu.
Apple Liquid Glass koydu ya, bunlar da şeffaf efekt eklediler.
Her zaman Apple'dan da çalmıyor sonuçta. Xiaomi'den bile çekmece stilini kopyala yapıştır yapmışlar. Üstteki HyperOS, alttaki MagicOS.
Peki ikon stillerine ne demeli? iOS'ten farkı yok. Özellikle kamera, galeri ve telefon simgesi direkt almışlar arada hiç fark yok. Üstteki iOS alttaki MagicOS.
Cidden samimi soruyorum. Şu markanın replika telefonlarını severek, beğenerek mi alıyorsunuz?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: