Makaleler
15
Yer
Rockport City
Bu konu bir rehber falan değildir, bu konu, HONOR'un oyunu kuralına göre oynamamasına karşı bir sitemdir.

HONOR övenler donanımı için övüyor, stabilliğinden övüyor ona eyvallah. Aslında stabil de değil. Testlere göre sonuç bu şekilde
  • Honor 400 Pro 5G (China):
    • Batarya kapasitesi: 7200 mAh.
    • Video oynatma süresi: 21 saat.
  • iPhone 16e:
    • Batarya kapasitesi: 4005 mAh.
    • Video oynatma süresi: 23:16.

Ama göz var nizam var. İsterse tek şarjla 6 gün gitsin, AnTuTu puanı 8 milyon olsun, yine de şu tasarımda bir cihazı kullanmazdım.

Adamlar tasarımı tamamen Apple'dan çakıyorlar. Her cihazlarında öyle. Sadece fiziksel değil yazılımsal tasarımı da aynı şekilde.

Fiziksel Tasarım​

Cidden hiç özgün değiller. Şunlara bakmanızı istiyorum. Onlarca cihaz, hepsi de HONOR'un gözbebeği olan cihazlar. Hepsinin tasarımı tamamen Apple'dan çalınmış. Özgünlük falan yok. Renkleri bile geçirmişler telefonlarına.

Honor Power 2
1778963587964.webp

Honor 600 Pro
1778963794909.webp

Honor 500
1778963861263.webp

Honor Magic 8 Pro Air
1778964017620.webp

Cidden sırf bu tip replika cihazları donanımı iyi diye mi alıyorsunuz?

Yazılımsal Tasarım​

Çoğu kişi yazılımı stabil diyor, demek ki stabilizasyonunu bile Apple'dan iyi çalmış :D

Ya şuna bir bakın içinde Play Store ile gelen çakma iPhone'lar olur ya onlara benziyor.

Adamlar telefonu tanıtırken bile Apple stilinde bir OS tanıtımı yapmışlar. Reklamları bile hilecilik dolu.

1778964362782.webp

1778964284903.webp

Apple Liquid Glass koydu ya, bunlar da şeffaf efekt eklediler.
1778964498762.webp

Her zaman Apple'dan da çalmıyor sonuçta. Xiaomi'den bile çekmece stilini kopyala yapıştır yapmışlar. Üstteki HyperOS, alttaki MagicOS.

1778964735888.webp

1778964582749.webp

Peki ikon stillerine ne demeli? iOS'ten farkı yok. Özellikle kamera, galeri ve telefon simgesi direkt almışlar arada hiç fark yok. Üstteki iOS alttaki MagicOS.

1778964905686.webp

1778964806552.webp

Cidden samimi soruyorum. Şu markanın replika telefonlarını severek, beğenerek mi alıyorsunuz?

Dosya Ekleri

• 1778964202548.webp
    1778964202548.webp
    200,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu bir rehber falan değildir, bu konu, Honor'un oyunu kuralına göre oynamamasına karşı bir sitemdir.

Honor övenler donanımı için övüyor, stabilliğinden övüyor ona eyvallah. Aslında stabil de değil. Testlere göre sonuç bu şekilde.

Ama göz var nizam var. İsterse tek şarjla 6 gün gitsin, AnTuTu puanı 8 milyon olsun, yine de şu tasarımda bir cihazı kullanmazdım.

Adamlar tasarımı tamamen Apple'dan çakıyorlar. Her cihazlarında öyle. Sadece fiziksel değil yazılımsal tasarımı da aynı şekilde.

fiziksel tasarım​

Cidden hiç özgün değiller. Şunlara bakmanızı istiyorum. Onlarca cihaz, hepsi de Honor'un gözbebeği olan cihazlar. Hepsinin tasarımı tamamen Apple'dan çalınmış. Özgünlük falan yok. Renkleri bile geçirmişler telefonlarına.

Honor Power 2
Eki Görüntüle 249964

Honor 600 Pro.
Eki Görüntüle 249965

Honor 500.
Eki Görüntüle 249966

Honor magic 8 Pro Air.
Eki Görüntüle 249967

Cidden sırf bu tip replika cihazları donanımı iyi diye mi alıyorsunuz?

yazılımsal tasarım​

Çoğu kişi yazılımı stabil diyor, demek ki stabilizasyonunu bile Apple'dan iyi çalmış :D

Ya şuna bir bakın içinde Play Store ile gelen çakma iPhone'lar olur ya onlara benziyor.

Adamlar telefonu tanıtırken bile Apple stilinde bir OS tanıtımı yapmışlar. Reklamları bile hilecilik dolu.

Eki Görüntüle 249970

Eki Görüntüle 249969

Apple Liquid glass koydu ya, bunlar da şeffaf efekt eklediler.
Eki Görüntüle 249971

Her zaman Apple'dan da çalmıyor sonuçta. Xiaomi'den bile çekmece stilini kopyala yapıştır yapmışlar. Üstteki HyperOS, alttaki MagicOS.

Eki Görüntüle 249973

Eki Görüntüle 249972

Peki ikon stillerine ne demeli? iOS'ten farkı yok. Özellikle kamera, galeri ve telefon simgesi direkt almışlar arada hiç fark yok. Üstteki iOS alttaki MagicOS.

Eki Görüntüle 249975

Eki Görüntüle 249974

Cidden samimi soruyorum. Şu markanın replika telefonlarını severek, beğenerek mi alıyorsunuz?

Pil örneği olarak A56 vs Honor 400 yapman yeterliydi.Eline sağlık.

Yerli teknoloji kanallarının yatacak yeri yok.

Hwp kanalı Honor'u güzel yağlamıştı...
Para olunca Tecno bile överler.

Honor 90 ilk çıktığı zamanlarda almıştım, ürünün şarj cihazını kaybettim orijinal alacaktim hiçbir yerde sitesi dahil hiç yer de yoktu, Honor Türkiye'yi aradim, beyefendi Hepsiburada uzerinden bir satıcı var Huawei şarj aleti satıyor onu alabilirsiniz dedi hem çakma hem de benimki ile uymayan bir cihazdi şok oldum, Honor Türkiye ile ilgili bir anım:)

Zamanında Samsung da Apple kopyacısı olarak anılırdı. Önce tasarım, sonra home tuşu, sonra arayüzü derken davalık bile olmuşlardı. Sonra yetmedi Apple çerçeveleri alüminyum, arkası cam diye savunmalar başladı, Samsung'a leğen plastiği atıfları yapıldı. Yani bu sektörde her zaman firmalar bir şeyler yapılacak ve birileri sevmediği gibi sevenleri de olacak. Her şekilde firmalar zaman içerisinde iyi ya da kötü bir şekilde ilerleme kaydedecekler bunu bir çok firmada gördük. Her yönüyle özgün Sony almak isterdik ama ne ülkede satışı var ne de fiyatları uygun. Son cihazlarının fiyatı baz donanımda 1500 euro, en yüksek depolama ve ram çözümlemesinde 2000 euro.

Zamanında Samsung da Apple kopyacısı olarak anılırdı. Önce tasarım, sonra home tuşu, sonra arayüzü derken davalık bile olmuşlardı. Sonra yetmedi Apple çerçeveleri alüminyum, arkası cam diye savunmalar başladı, Samsung'a leğen plastiği atıfları yapıldı. Yani bu sektörde her zaman firmalar bir şeyler yapılacak ve birileri sevmediği gibi sevenleri de olacak. Her şekilde firmalar zaman içerisinde iyi ya da kötü bir şekilde ilerleme kaydedecekler bunu bir çok firmada gördük. Her yönüyle özgün Sony almak isterdik ama ne ülkede satışı var ne de fiyatları uygun. Son cihazlarının fiyatı baz donanımda 1500 euro, en yüksek depolama ve ram çözümlemesinde 2000 euro.
Samsung esinlense yine sorun değil hocam, HONOR'un yaptığı tamamen piyasanın kurallarına aykırı. ABD'nin yerinde olsa ambargo uygulardım. HONOR, Apple'ın yolundan giderek büyüyorlar.