Merhaba, stereo bir hoparlör önerisi almak istiyorum arkadaşlar. Ancak şöyle bir durum var yanına da gerektiğinde ses iletişimi için mikrofon da gerekecek.
Yani kablolu kulaklık+mikrofon'un işini bu sıcaklarda hoparlör + ek mikrofon yapabilmesi için nasıl bir bundle set önerirsiniz?
Ayrı ayrı mı almak lazım?
Kalite vs önemli değil stereo yeterli. Subwoofer olmasına gerek yok.
Philips SPA1312/93 20 Watt 2.1 Multimedya Hoparlör - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ben 2500 TL içinde mikrofonu da mı istediğini anlamadım. Eğer öyle ise bütçe biraz sıkıntı.
Şu çok tercih ediliyor.
Logitech Z313 25 Watt 2.1 Multimedya Hoparlör - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Logitech Z207 Bluetooth® Bilgisayar Hoparlör - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Logitech Z207 Bluetooth® Bilgisayar Hoparlör - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En ucuz Logitech Z200 1+1 5 W Beyaz Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Z200 1+1 5 W Beyaz Hoparlör özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Logitech Z200 1+1 5 W Beyaz Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Z200 1+1 5 W Beyaz Hoparlör özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!