Hoparlörde ses patlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NostalGie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 267

NostalGie

Başarılı
Hocalarim sorunun videosunu alta koydum. Ne yaptıysam çözemedim, sinirden bilgisayarı kırmak üzereyim. Her türlü medyadan çalan seste patlamalar oluyor. Yenile yaptığımda ya da donanim degisikliklerini taraya bastığımda daha net anlasiliyor bu saçma olay.

Denedigim çözümler: anakart değiştirmek, hoparlör değiştirmek, RAM değiştirmek, Onboard'dan çalıştırmak.

Bu sürücü kaynaklı sanırım. Benim Windows kullandığım zamanlarda cmd.exe'den taskkill /f /im svchost.exe'yi çalıştırdığımda düzeliyordu.

Format atmayı veya Linux LiveUSB'yi denedin mi?

Bu arada müzik zevkini beğendim, bu forumda Sansar dinleyen pek kişi görmemiştim.

Bu sürücü kaynaklı sanırım. Benim Windows kullandığım zamanlarda cmd.exe'den taskkill /f /im svchost.exe'yi çalıştırdığımda düzeliyordu.

Format atmayı veya Linux LiveUSB'yi denedin mi?
Dediğiniz komutu yazdığımda sistem reset attı çözüm olmadı.
Defalarca format attım değişen bir şey yok Linux LiveUSB deneyeceğim.

Sansar idol

ilk izlenim disk part arızası gibime geldi. harici ses kartı dene hocam bazı oyuncu kulaklıklarında 7.1 vs gibi (hyperx cloud) yine hata alırsan windowsu güvenli modda çalıştır. harici belleğe windows fe kur o şekilde dene. sistem usb üzerinden çalışacağı için diskt arızası şüphelerini biraz daha arttırabilir.

Harici adaptör aldım sorunu çözmediği için bi köşeye atmıştım. Güvenli modda sorunsuz çalışıyor hoparlör. Windows Fe nedir?

Harici adaptör aldım sorunu çözmediği için bi köşeye atmıştım. Güvenli modda sorunsuz çalışıyor hoparlör. Windows Fe nedir?
portable bir windows sürümü genelde çökmüş sistemlerde kullanırdım. Driverlardan arınmış şekilde ilk yüklenmiş windows gibi olduğu için driver hataları almadan asgari düzeyde işlem yapar veri kurtarırdım. harici hoparlör aynı ses kartını kullanıyor yine tanı koymada yeterli değil usb üzerinden çalışan bi anfi kulaklık veya 7.1 ses kartı diye geçen yine usb üzerinden çalışan ses kartları var amazonda ucuz yollu bir çözüm olacaktır. driver kaynaklı sorunun var hocam büyük ihtimal. Anakart modelin nedir.

Zaten usb üzerinden çalışan bir kart var elimde. g33m s2

Zaten usb üzerinden çalışan bir kart var elimde. g33m s2
Aynı sorun onda da devam ediyor mu? Ek olarak üreticinin ses sürücüsünü kaldırınca da aynı hata oluşuyor mu? Windows ses temel sürücülerine sahipti gibi hatırlıyorum. (Sonuçta güvenli modda hata oluşmuyorsa harici sürücüyü kaldırmak çözüm olabilir.)

Harici sürücü varkende yokkende devam ediyor. Usb kartiyla devam etmese onunla kullanir konu acmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…