4284

Uzman
Makaleler
1
Elimde iki tane kullanmamış olduğum kulaklıktan söktüğüm hoparlör var. Bunları uyku kulaklığı yapacağım, ancak Bluetooth özelliği olsun ve gücünü powerbank ile alsın istiyorum. Nasıl yaparım?

2024-07-26_13-08-56.webp

Uyku kulaklığı derken neyi kast ettiğinizi daha iyi açıklarsanız belki yardımcı olabilirim.
Hocam, detaylı anlatmam gerekirse, maske gibi bir şey olacak. Bu ikisi kulaklık tarafında olacak; orijinalde bulunan kulakların rahat etmesi için olan ismini unuttum. Onlar baya eskidi ve dökülüyordu. Kulaklıkta aynı şekilde. Neyse, ondan yeniden dikeceğim. Sonra buna Bluetooth özelliği getirip gücü de Bluetooth ile vereceğim. Amazon’da satılanlar var ama kalitesinden emin olmadığım ve fiyatı da pahalı olduğu için kendim yapmayı düşünüyorum.

Bunun gibi.

Anlattığım gibi bir şey yapabilirsin ama uyurken rahatsız eder bence senin yapacağın çünkü kocaman kulaklık bunlar bu satılanların içinde bulunanlar kulak içi kulaklık boyutunda kendin yapacağın ne kadar rahat olur bilemem.

Anlattığım gibi bir şey yapabilirsin ama uyurken rahatsız eder bence senin yapacağın çünkü kocaman kulaklık bunlar bu satılanların içinde bulunanlar kulak içi kulaklık boyutunda kendin yapacağın ne kadar rahat olur bilemem.
Önce bir yapayım, rahatını denerim. Seversem öyle kullanırım; olmadı, küçültme yoluna giderim, içindeki hoparlörü sökerek.