Xudayar_Mirzayev
Uzman
Bu ya da 60TP ile dalarım.
Tartışmakla bir yere varabilseydim konu açmazdım ki sülalede bazı kişilere çok düşkünler ters bir sorun çıksa hemen bana cephe alıyorlar. Dış unsurlardan çok etkilenen bir aile sayılır yaptıkları hataya değil kime karşı yaptıklarına bakanlarla tartışsam da nafile ayrıca birçok sefer tartıştım çözüm olmadı.Sana ve fikirlerine saygının olduğu, akıllı insanların olduğu bir insan grubuna girmeni tavsiye ederim. Üstte etiketlerde aile sorunu etiketlemişsin, eğer ailenle sorunun varsa ailenle tartışman lazım bu konuyu.
Şimdi saygısızlık başka, görüşmek istemediğini belli etmek başka. Görüşmek istemediğini hareketleriyle belli ediyorsa zaten kendim görüşmeyi keserim gidipte olay çıkarmam yani, ama ortamda böyle onur kırıcı, gurur kırıcı hareketler sergiliyorsa ağzının payını verir o ortamdan uzaklaşırım bu kadar basit.Ne kadar iyilik yapsanız da nankörlükle karşılık bulacak, haklı olduğunuz konularda bile haksız duruma düşürülmeye çalışılacak, oturup tartışmanın plaza insanı kavramıyla hoş karşılanmayacağı ve saygıdan yoksun bir ortamda kalsanız ne yaparsınız?
Ne kadar iyilik yapsanız da nankörlükle karşılık bulacak, haklı olduğunuz konularda bile haksız duruma düşürülmeye çalışılacak, oturup tartışmanın plaza insanı kavramıyla hoş karşılanmayacağı ve saygıdan yoksun bir ortamda kalsanız ne yaparsınız?