ömer0999

Başarılı
Yer
Zeytinburnu
Elimde sıfır (jelatininde) bir Horizon Forbidden West PS4 var (PS5 sürümüne ücretsiz yükseltmesi var). Bana yakın bir konsolcuda bu oyun ile takas yapmak istiyorum. Sizce bu oyunla kafa kafaya ya da üstüne maksimum 200-250 TL verebileceğim oyunlar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde sıfır (jelatininde) bir Horizon forbidden West PS4 var (PS5 sürümüne ücretsiz yükseltmesi var). Bana yakın bir konsolcuda bu oyun ile takas yapmak istiyorum. Sizce bu oyunla kafa kafaya ya da üstüne maksimum 200-250 TL verebileceğim oyunlar nelerdir?

Mmm okidoki dostlar yalnız bu jelatinlenmiş yani işlem görmüş o yüzden 100 TL + kolonya. (!)
Şaka maka Horizon çok ilgi görmeyen bir oyun. Bence onu takaslamak yerine direk satıp gelen parayla bir Subnautica satın alın, kaliteli oyundur. Esnaflarla da uğraşmayın sahibinden gardropsa ilan koyun.

Mmm okidoki dostlar yalnız bu jelatinlenmiş yani işlem görmüş o yüzden 100 TL + kolonya. (!)
Şaka maka Horizon çok ilgi görmeyen bir oyun. Bence onu takaslamak yerine direk satıp gelen parayla bir Subnautica satın alın, kaliteli oyundur. Esnaflarla da uğraşmayın sahibinden gardropsa ilan koyun.

Kaça satayım sizce adam takasta 700'den sayarız demişti.

Bayağı bir süredir 1.000 TL'ye satışta teklif gelmedi.

Satışın altın kuralı hocam, piyasa neyse bir tık altına koyacaksın. 1000'e satılmadı mı? 900'e dene bakalım. Olmadı 850'ye falan net gider.

Hocam 950 fiyat yazmıştım biri Param Güvende ile teklif etti o komisyon kesilince bana gelecek para 855 biride 800 verdi sizce 800'e vermek mantıklı mı?

Hocam 950 fiyat yazmıştım biri Param Güvende ile teklif etti o komisyon kesilince bana gelecek para 855 biride 800 verdi sizce 800'e vermek mantıklı mı?

Gardrops'tan satmayı teklif edin. Param Güvende pek güvenli değil. Hem daha fazla para gelir Gardrops'ta. 900'den fazla inmeyin.

Alıcıya mesaj göndermenin yolunu bulamadım. Bir de 1000TL'ye TLOU part II buldum onu hızlı almak için elden daha mantıklı değil mi?

Ha elden imkan varsa olur. Ben yok sandım, aradığınız oyun The Last of Us Part 2 ise elden direk takaslayın. Adam dedi mi üstüne şu kadar ver diye falan, ki sizin oyun jelatinli aslında direk takaslayabilmeniz lazım da neyse.

Ha elden imkan varsa olur. Ben yok sandım, aradığınız oyun The Last of Us part 2 ise elden direk takaslayın. Adam dedi mi üstüne şu kadar ver diye falan, ki sizin oyun jelatinli aslında direk takaslayabilmeniz lazım da neyse.

Hayır öyle değil ben bunu 800e elden satacağım 1000e de The Last of Us Part II'yi alacağım.