Çözüldü Horizon Zero Dawn crash (FSR3 mode)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 875
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Epic Games Store yükleme klasörüne git (genellikle C:/Program Files (X86)/Epic Games/Launcher)
Portal/Extras/Overlay'e gidin
EOSOverlayRenderer-Win32-Shipping.exe ve EOSOverlayRenderer-Win64-Shipping.exe dosyalarını disabled-EOSOverlayRenderer.exe gibi başka bir adla yeniden adlandırın
Ve mod klasöründen (220) kurmanız lazım. MSI Afterburner gibi uygulamalar da kapalı olmalı.

1050 Ti, i5 9400F, 16 GB RAM.
Bu da test, çok uzun değil ama modu kurmadan önce 42 vs. görsem mutlu oluyordum (orj grafiklerde)
Video da gözükmemiş ama 40'tan aşağı düşmüyor FPS. Biraz şımarık olduğum için grafikleri kökledim yoksa daha fazla olurdu FPS

Video işlenmemiş.

Arada giren drop ve kasmalar ben oynarken yoktu videodan olduğunu düşünüyorum.
Epic Games Store yükleme klasörüne git (genellikle C:/Program Files (X86)/Epic Games/Launcher)
Portal/Extras/Overlay'e gidin
EOSOverlayRenderer-Win32-Shipping.exe ve EOSOverlayRenderer-Win64-Shipping.exe dosyalarını disabled-EOSOverlayRenderer.exe gibi başka bir adla yeniden adlandırın
Ve mod klasöründen (220) kurmanız lazım. MSI Afterburner gibi uygulamalar da kapalı olmalı.

1050 Ti, i5 9400F, 16 GB RAM.
Bu da test, çok uzun değil ama modu kurmadan önce 42 vs. görsem mutlu oluyordum (orj grafiklerde)
Video da gözükmemiş ama 40'tan aşağı düşmüyor FPS. Biraz şımarık olduğum için grafikleri kökledim yoksa daha fazla olurdu FPS

Video işlenmemiş.

Arada giren drop ve kasmalar ben oynarken yoktu videodan olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…