Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Epic Games Store yükleme klasörüne git (genellikle C:/Program Files (X86)/Epic Games/Launcher)
Portal/Extras/Overlay'e gidin
EOSOverlayRenderer-Win32-Shipping.exe ve EOSOverlayRenderer-Win64-Shipping.exe dosyalarını disabled-EOSOverlayRenderer.exe gibi başka bir adla yeniden adlandırın
Ve mod klasöründen (220) kurmanız lazım. MSI Afterburner gibi uygulamalar da kapalı olmalı.
1050 Ti, i5 9400F, 16 GB RAM.
Bu da test, çok uzun değil ama modu kurmadan önce 42 vs. görsem mutlu oluyordum (orj grafiklerde)
Video da gözükmemiş ama 40'tan aşağı düşmüyor FPS. Biraz şımarık olduğum için grafikleri kökledim yoksa daha fazla olurdu FPS
Video işlenmemiş.
Arada giren drop ve kasmalar ben oynarken yoktu videodan olduğunu düşünüyorum.
Epic Games Store yükleme klasörüne git (genellikle C:/Program Files (X86)/Epic Games/Launcher)
Portal/Extras/Overlay'e gidin
EOSOverlayRenderer-Win32-Shipping.exe ve EOSOverlayRenderer-Win64-Shipping.exe dosyalarını disabled-EOSOverlayRenderer.exe gibi başka bir adla yeniden adlandırın
Ve mod klasöründen (220) kurmanız lazım. MSI Afterburner gibi uygulamalar da kapalı olmalı.
1050 Ti, i5 9400F, 16 GB RAM.
Bu da test, çok uzun değil ama modu kurmadan önce 42 vs. görsem mutlu oluyordum (orj grafiklerde)
Video da gözükmemiş ama 40'tan aşağı düşmüyor FPS. Biraz şımarık olduğum için grafikleri kökledim yoksa daha fazla olurdu FPS
Video işlenmemiş.
Arada giren drop ve kasmalar ben oynarken yoktu videodan olduğunu düşünüyorum.